Chakra kaarsen

Chakra kaarsen zijn meer dan alleen bakens van licht. Chakra kaarsen zijn zelfs populair vanwege hun krachtige positieve effect wanneer ze worden gebruikt als onderdeel van meditatie, energieheling, kleuren en aromatherapie.

Lees meer

Kaarslicht yoga

Kaarslicht yoga is buitengewoon en biedt alle voordelen van yoga: flexibiliteit, versterking en herstellende eigenschappen voor je geest en lichaam.

De yogaruimte wordt zwak verlicht door flikkerend kaarslicht dat je vermoeide hart verwarmt en je ziel verlicht. Yoga beoefenen in een door kaarsen verlichte ruimte zorgt voor meer ontspanning waardoor je nog beter naar binnen kunt keren.

Kaarslicht yoga wordt beoefend door mensen die de voordelen van zachte stretching, ademhaling en stille stilte willen verkennen om een gevoel van welzijn en gezondheid voor geest en lichaam te herstellen.

kaarsen houders lampen

Kaarslicht meditatie

Kaarslicht meditatie helpt om je mentale stabiliteit te verbeteren, het geeft je de benodigde geestelijke rust.

Terwijl je ogen op de kaarsvlam gericht zijn, zien ze niets voorbij de vlam. In zo'n situatie ontvangt je brein geen nieuwe informatie om te verwerken. Het zijn de zenuwen van je ogen die signalen naar je hersenen sturen. In dit geval wordt er geen signaal verzonden. Als gevolg hiervan beginnen beelden naast de kaars te vervagen van je visie. Tijdens de ervaring, terwijl je ogen open zijn, zie je alleen de vlam en niets anders.

Interessant is dat elke kaarskleur verschillende vormen van energie verspreidt tijdens het meditatieproces. Een witte kaars is bijvoorbeeld bedoeld voor duidelijkheid in visie, indigo voor wijsheid, turkoois voor genezing, geel voor innerlijke kracht en zelfvertrouwen, oranje kaars voor het vermogen om een verlies te overleven, rood voor moed en fysieke kracht, roze voor warmte en empathie.

Dus, wanneer je kaarslicht meditatie beoefent, kun je de kleur van de kaars kiezen op basis van wat je wilt bereiken tijdens het meditatieproces.

Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. Chakra Pillars Kaars per stuk
    Vanaf € 5,90
Filter
Van hoog naar laag sorteren

12 producten

per pagina
Tonen als Foto-tabel Lijst