11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

11 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Kleden

Yogakleden zijn net als yogadekens, yogabolsters, yogablokken of yogariemen één van de vele veelzijdige yoga producten. Yogakleden zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen.

Yoga roundie

De yoga roundies met Mandala dessin zijn ideaal voor op het strand of in de natuur. Met de mandala prints zullen deze yoga kleden één van jouw favoriete, zomerse yoga en meditatie accessoires zijn.

Yoga mat katoen

Met een katoenen yogamat, ookwel yogarug of yogakleed genoemd, beoefen je yoga asana's op de traditionele Indiase manier.

Deze katoenen yogamatten worden veelal gecombineerd met een tpe of pvc yogamat, dit om wegglijden te voorkomen. De matten zijn van katoen, volledig milieuvriendelijk en bevatten natuurlijke vezels.

In onze collectie katoenen yogamatten vind je de yogamat Tyagi, deze is van ons eigen label Yogitri. De Tyagi yogamatten zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en gemaakt van 100% biologisch katoen.

Perfect voor Ashtanga, Bikram en Hot Yoga, de katoenen yogamat is vochtabsorberend en wordt daardoor gemakkelijker in gebruik.

Yoga wandkleden

Een yoga wandkleed of yoga banner geeft het interieur van een yoga studio of meditatie ruimte extra sfeer. Wandkleden en banners stralen een bijzonder gevoel uit, en hebben door de unieke afbeeldingen een veelal diepere, spirituele betekenis.

De wandkleden en banners zijn met de hand gemaakt en ontworpen door lokale en internationale designers.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg