6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie Zabutons en Futons

Hoe je je lichaam ondersteunt in zitmeditatie kan het verschil maken tussen je gespannen of ontspannen voelen. De traditionele combinatie van een meditatiekussen en zabuton is de meest populaire, dit is de meest comfortabele ondersteuning voor meditatieoefeningen.

Zittend op een meditatiekussen geeft je heupen extra hoogte, waardoor je bekken naar voren kan kantelen en je wervelkolom in een rechte lijn blijft. Wanneer de wervelkolom zich in zijn natuurlijke staat bevindt, ondersteunt deze zichzelf. Wanneer je veel moeite moet doen om je houding te behouden, wordt je lichaam gespannen en moe. Het andere voordeel van een gemakkelijke zithouding is dat wanneer je de kernspieren niet gebruikt om rechtop te blijven zitten, de ademhaling gemakkelijker kan stromen. Dit helpt ook om je energie te behouden terwijl je zit.

Het gebruik van een zabuton of futon zorgt voor nog meer comfort. Wanneer je zit, vooral voor langere periodes, kunnen je knieën, de botten in je voeten en enkels op een harde vloer pijnlijk worden. Het plaatsen van een zabuton onder je meditatiekussen of meditatiebankje voorkomt dit probleem. Het voegt daarnaast ook een extra laag isolatie toe als je op een koude vloer of in een koele ruimte zit.

Yogitri Label

Het Yogitri label is ons eigen merk. De meditatiekussens, zabutons, riemen, dekens, oogkussens en meer, zijn duurzaam geproduceerd en gemaakt van biologisch katoen, GOTS gecertificeerd.

Een meditatie kussen kopen maar welke?

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg