32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

32 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie kleding dames

Of je nu dagelijks of een paar keer per week mediteert, het geeft een goed gevoel om zachte en comfortabele kleding te dragen als je mediteert. Je kleding dient zo min mogelijk een afleiding of een belemmering zijn, zodat je je geheel kunt concentreren op je meditatie. De meditatiekleding die je draagt kan een positieve invloed hebben je meditatie.

Comfortabele en natuurlijke meditatie kleding

Het belang van meditatiekleding is voor iedereen verschillend. Er zijn een aantal meditatiestromingen met een eigen kledingvoorkeur, maar over het algemeen kunnen ruwe stoffen, losse draden of strakke kleding een belemmering zijn tijdens het mediteren.

De meditatiekleding van Yogini voor dames is ontwikkeld voor meditatie en zit comfortabel ongeacht in welke houding je mediteert. Onze collectie dames meditatiekleding is afgestemd op een lichte en aangename pasvorm en bestaat uit comfortabele los vallende broeken met een elastische zachte tailleband of trekkoord sluiting, aansluitende tops en losse shirts met korte en lange mouw. De stoffen zijn gemaakt van natuurlijke vezels en lichtgewicht materialen zoals zacht biologisch katoen, bamboe of linnen, veelal in combinatie met elastan of spandex.

Of je nu in je eigen omgeving mediteert, tijdens of na een yogales, je mantra's reciteert op een afgelegen rots met uitzicht over een adembenemend berglandschap, je zult merken dat het een ontspannen en vreugdevolle ervaring is om onze meditatie kleding te dragen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg