20 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

20 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Massage Stenen en Griffels

Massage griffels

Massage griffels worden gebruikt als massagehulpmiddel, en door de vorm en steensoort zijn ze bijzonder geschikt voor het uitvoeren van verschillende massagetechnieken.

Ook voor drukpuntmassages zijn massage griffels bijzonder geschikt. De verschillende soorten edelstenen waarvan massage griffels zijn gemaakt, hebben hun eigen energie en werking om de massage te versterken.

Het soort steen waarvan griffels zijn gemaakt varieert van bergkristal, amethist, rozenkwarts tot aventurijn, oranje calciet en carneool. Maar eigenlijk is elke edelsteen geschikt voor massage.

Een drukpuntmassage met een edelsteen griffel heeft een positief effect op emoties en versterkt het zelfbeeld, zelfrespect, liefde en vreugde.

Hot & cold stones

Hot en cold stones zijn gladde platte stenen die veelal gemaakt zijn van basalt of edelsteen. Deze stenen zijn er in allerlei groottes, en worden toegepast bij verschillende massagetechnieken.

Hot stone massage

Hot stone massage is een natuurlijke behandeling waarbij verwarmde stenen op delen van het lichaam worden geplaatst. Hot stones zijn zeer gladde stenen gemaakt van basalt. Deze stenen worden vóór gebruik verwarmd in zuiverend water. Het hoge ijzergehalte van deze stenen zorgt ervoor dat het warmte vasthoudt tijdens de behandeling, afhankelijk van de symptomen worden de stenen op de wervelkolom, maag, borst, gezicht, handpalmen, voeten of tenen geplaatst.

De warmte van hot stones dringt diep door en bevordert ontspanning, ontgifting en verlichting van chronische spierspanningen, stress en vermoeidheid.

Voordelen van hot stone massage

Het vergemakkelijkt spierspanningen en pijn, het bevordert geestelijke stabiliteit en slaap, Het vermindert stress, het verhoogt immuniteit en het verbetert de bloedcirculatie.

Cold stone massage

Hoewel hot stone massage populair zijn, is de minder bekende kille tegenhanger een even effectieve behandeling voor het bevorderen van ontspanning en het verlichten van ongemak.

Cold stone massage, of het nu wordt uitgevoerd met alleen koude stenen of in combinatie met hete stenen, helpt stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen te kalmeren.

Cold stone massagetoepassingen

Een paar massagetoepassingen zijn bijzonder geschikt voor koude stenen. Enkele voorbeelden:

Oogbalans, die wordt gekenmerkt door het aanbrengen van platte stenen op de ogen om roodheid en ontsteking te verminderen.

Cryo facial balanceren houdt in dat de koude stenen op het gezicht worden gelegd om de geïrriteerde huid af te koelen en te kalmeren. Dezelfde techniek kan elders op het lichaam worden gebruikt om roodheid of irritatie door een chemische peeling of waxen te verlichten.

Als je spierpijn of gewrichtsontsteking behandelt, wordt het getroffen gebied omgeven door koude stenen, een techniek die cocooning wordt genoemd, biedt aanzienlijke verlichting van ongemak.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg