Bodhi Yoga

bodhi yoga meditatie producten 

Bodhi Yoga Producten

Yogini staat voor bewuste keuzes. Dit betekent dat alle yoga en meditatie producten topkwaliteit bieden, zodat je het beste uit je oefening kunt halen. Daarnaast kiezen we bewust voor producten die op duurzame wijze gemaakt worden. Bij de producten van Bodhi Yoga komen die twee elementen samen: de producten zijn met passie ontwikkeld door yogi’s, en dat merk je. 

Bodhi Yoga is Europa's bekendste merk voor yoga en meditatie benodigdheden. Door het meest uitgebreide assortiment is Bodhi Yoga hèt label voor particulieren en groothandels. Het merk vertegenwoordigt een ruim aanbod aan producten die voldoen aan de wensen van de hedendaagse yoga beoefenaar.

Bodhi Yoga mat

Iedere yoga beoefenaar heeft een eigen wens en voorkeur voor een bepaalde yogamat qua materiaal, ontwerp of maat. De Bodhi Yoga yogamatten zijn er in verschillende soorten. Een milieubewuste yogi en yogini gaat voor een duurzame yogamat. Afhankelijk van de yoga stijl die wordt beoefend kan er gekozen worden voor een afwijkende afmeting.

Bodhi Yoga blok

Onder het assortiment valt ook het Bodhi Yoga blok, prettig in gebruik en praktisch om de juiste yogahouding te blijven wanneer de flexibiliteit van de spieren niet optimaal is. Het yoga blok is in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Een yogablok is een veel gebruikt yoga hulpmiddel.

Bodhi Yoga bolster

De Bodhi Yoga yogabolsters zijn van hoge kwaliteit en bieden een nauwkeurige ondersteuning aan de wervelkolom en bovenrug. De bolsters zijn gemaakt van twill katoen en gevuld met spelthuls, hebben een binnenvoering met rits, en een verwijderbare cover voorzien van rits en draagband.

Bodhi Yoga riem

De Bodhi Yoga Asana riem is vooral een praktisch hulpmiddel, het helpt om de spieren te ontwikkelen en het voorkomen van blessures als overrekking. Yogariemen kunnen op verschillende manieren en bij verschillende houdingen worden gebruikt, een ideaal ondersteunend hulpmiddel.

Bodhi Yoga oogkussen

Een oogkussen zorgt ervoor dat je je geheel kunt afsluiten van jouw omgeving waardoor er een ontspannen houding ontstaat. De Bodhi Yoga oogkussens zijn gevuld met heerlijk geurend organisch lijnzaad en lavendel. Zeer ondersteunend hulpmiddel tijdens meditatie.

Bodhi Yoga bal

Met de Bodhi Yoga ballen ontwikkel je flexibele spieren. De yogabal kan worden gebruikt voor yoga, pilates en fitness. De oefenbal is een nuttige trainingspartner voor kracht, coördinatie, beweging en evenwicht.

Bodhi Yoga stoel & bankje

De Bodhi Yoga stoelen en bankjes zijn speciaal ontwikkelt om de yoga oefeningen op een goede manier te kunnen uitvoeren. Het gebruik van de yoga bank is om de borstkas te openen en daardoor vrijer te kunnen ademen. De stabiele yogastoel is een hulpmiddel om diverse yoga oefeningen goed te kunnen uitvoeren. De Bodhi Yoga meditatiebankjes zorgen ervoor dat je iets hoger en steviger zit.

Bodhi Yoga massage

Voor een aangename en ontspannen massage zijn er de Bodhi Yoga massageproducten zoals de Vital Acupressuur en de Zweedse spijkermat. Maar ook de Triggerpoint massage roller en het Shiatsu apparaat is een fijn hulpmiddel om de spieren te ontspannen.

Bodhi Yoga deken

De Bodhi Yoga dekens collectie bestaat uit dekens van katoen en fleece. De dekens worden veelal gebruikt als omslagdoek tijdens meditatie of als deken tijdens de ontspanning aan het einde van een yogales.

Bodhi Yoga handoek

De Bodhi Yoga handdoeken zijn er met en zonder grip noppen. De yoga grip handoeken worden gebruikt op de yogamat en zorgt voor een goede grip tijdens het beoefenen van asana's. De handdoeken met en zonder grip zijn beiden super zacht en vochtabsorberend.

Bodhi Yoga tas & draagriem

Om yoga en meditatie equipment op te bergen of mee te nemen zijn er diverse Bodhi Yoga tassen verkrijgbaar. De yogatassen hebben voldoende opbergruimte voor een yogamat en andere yogaproducten. De tassen zijn gemaakt van stevig materiaal en voorzien van een handige draagband. Ook handig zijn de Bodhi Yoga draagriemen die speciaal ontworpen zijn voor het makkelijk meenemen van de yogamat.