Bodhi Yoga

Bodhi is het grootste merk binnen Europa voor yoga en yoga props en daardoor het meest complete yoga - en meditatie merk voor consumenten en groothandels. Het merk vertegenwoordigt een breed aanbod aan producten die voldoen aan de wensen van de hedendaagse yoga beoefenaar.

Bodhi Yoga mat

Iedere yoga beoefenaar heeft een eigen wens en voorkeur voor een bepaalde yoga mat, qua materiaal en/of maat. Een milieubewuste yogi en yogini gaat voor een milieuvriendelijke yogamat en yoga prop. Afhankelijk van de yoga vorm die wordt beoefend kan er gekozen worden voor een afwijkende afmeting.

Bodhi Yoga blok

yoga blokIn het Bodhi Yoga assortiment ook het yoga blok, prettig in gebruik en praktisch om in de juiste yogahouding te blijven wanneer de flexibiliteit van de spieren niet optimaal is. Het yoga blok is in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar. Een yogablok is een veel gebruikt yoga hulpmiddel.

Bodhi Yoga bolster

yoga bolsterDe yoga bolster Basic rond uit de Bodhi Yoga lijn is van hoge kwaliteit en biedt een nauwkeurige ondersteuning aan de wervelkolom en bovenrug. De bolster van twill katoen is gevuld met spelthuls, heeft een voering met rits en een verwijderbare cover voorzien van rits en draagband.


Bodhi Yoga riem

yogariemDe Bodhi Yoga Asana riem is vooral een praktisch hulpmiddel, het helpt om de spieren te ontwikkelen en het voorkomen van blessures als overrekking. Yogariemen kunnen op verschillende manieren en bij verschillende houdingen worden gebruikt, een ideaal ondersteunend hulpmiddel.


Bodhi Yoga & meditatie oogkussen

oogkussenEen oogkussen zorgt ervoor dat u zich geheel kunt afsluiten van uw omgeving waardoor er een ontspannen houding ontstaat. De oogkussens van Bodhi Yoga zijn gevuld met de heerlijke geuren van organisch lijnzaad (vlas) en lavendel (organische bloemen). Zeer ondersteunend hulpmiddel tijdens meditatie.

Bodhi Yoga bal

Bodhi Yoga ballen is een hulpmiddel om flexibele spieren te ontwikkelen. De yogabal kan worden gebruikt voor fysiotherapie, fitness, Pilates, revalidatie en bezigheidstherapie. De oefenbal is een nuttige trainingspartner voor kracht, coördinatie, beweging en evenwicht.


Bodhi Yoga stoel & bank

De stoelen en banken zijn speciaal ontwikkelt om de yoga oefeningen op een goede manier te kunnen uitvoeren. Het gebruik van de yoga bank is om de borstkas te openen en daardoor vrijer te kunnen ademen. De stabiele yogastoel is een hulpmiddel om diverse yoga oefeningen goed te kunnen uitvoeren. De meditatiebankjes zorgen ervoor dat u iets hoger en steviger zit.

Bodhi Yoga massage

bodhi massageVoor een aangename, ontspannen Bodhi Yoga massage de Vital Acupressuur en Zweedse spijkermat, gebaseerd op het Indiase spijkerbed. Maar ook de Triggerpoint massage roller en het Shiatsu apparaat is een welkom hulpmiddel om de spieren te ontspannen.


Bodhi Yoga deken & kleed

yoga deken

In de Bodhi Yoga dekens & kleden lijn bestaat uit yoga ruggen dekens, spreien en handdoeken met en zonder grip noppen, van katoen en fleece. De dekens en kleden worden veelal gebruikt als omslagdoek tijdens meditatie of als opleg doek over de yoga mat.


Bodhi Yoga tas

yoga tas

Om uw yoga en meditatie equipment op te bergen of te vervoeren zijn er diverse Bodhi Yoga tassen verkrijgbaar. De yogatassen zijn gemaakt van stevig materiaal en voorzien van een handige draagband en opbergruimte. Ook handig zijn de verschillende draagriemen, al ontbreekt hier de extra opbergruimte.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg