Yoga Lifestyle Accessoires

Flower of Life

Het "Flower of Life" symbool wordt beschouwd als een van de krachtigste symbolen van de heilige geometrie. Oorspronkelijk gevonden op een stenen monument in een oude Egyptische tempel, het is een symbolische weergave van de bron en verbondenheid van al het leven. In veel culturen van de wereld is het Flower of Life symbool bekend en gebruikt voor het activeren en stabiliseren van voedsel en water.

Dit symbool is versierd op de bodem van Nature's Design TC karaffen, tuimelaars, drinkglazen en energieplaten in verschillende kleuren, welke je vindt in ons assortiment. Elke kleur heeft een specifiek opzettelijk effect op de energetische afdruk van het water en de omgeving, volgens de principes van de kleurentherapie.

Tokyo Design Studio

De mooie theepotten in ons assortiment zijn van Tokyo Design Studio. Ze zijn gemaakt van gietijzer of porselijn. De superieure constructie en het duurzame materiaal zorgen ervoor dat de temperatuur en smaak van de thee langer behouden blijven. De set kan worden aangevuld met bijbehorende theekopjes en een standaard.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg