5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

5 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Wierook Palo Santo Heilig Hout

Palo Santo heeft een plezierige en rustgevende geur. Het is een krachtige aromatische houtsoort en 100% veilig geoogst. Er wordt geoogst zonder enige schade aan levende bomen en verkregen van afgevallen takken in de wouden van Ecuador.

Door de eeuwen heen gebruiken medicijnmannen en sjamanen bij met name rituelen Palo Santo. Palo Santo, Heilig Hout, wordt veelal gebruikt om ruimtes en voorwerpen energetisch te reinigen.

Palo Santo reinigt en beschermt

Witte Salie is voor veel mensen te indringende geur en kiest men daarom voor Palo Santo, met de zachte, zoete en warme geur. De rook van Palo Santo reinigt de omgeving van: negatieve invloeden, negatieve gevoelens, kwade geesten en andere negatieve krachten en geuren.

Palo Santo kan ook gebruikt worden als amulet of talisman door een klein stukje van het heilige hout te dragen. Het beschermt tegen nachtmerries, verdrijft insecten en helpt tegen agressief gedrag van onder andere huisdieren.

Gebruik van het hout

Steek een stokje aan en laat deze even branden. Blaas de vlam uit zodat het hout gaat gloeien en er een lichte rook vanaf komt. Voor een lekkere geur is in de ruimte is dit voldoende. Let op: bij de eerste keer ontbranden duurt het wat langer voordat het gaat gloeien.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg