27 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

27 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Overige

Naast de diverse yoga en meditatie accessoires zoals bijvoorbeeld yogadekens, yogariemenoogkussens en meditatie kussens hebben wij ook yoga gewichtzakken, yogamat reinigers, meditatietimers en waterflessen in ons assortiment. 

Yoga gewichtzak

Yoga gewichtzakken zijn een geweldig hulpmiddel om te integreren in je yogabeoefening. Ze worden vaak gebruikt bij Yin Yoga, Restorative Yoga of Pilates. De yoga zandzakken zorgen ervoor dat je spieren zich kunnen ontspannen zodat je meer energie hebt en je je daardoor meer geaard kunt voelen. Het gebruik van zandzakken bij yoga wordt onderschat; ze zijn eigenlijk een vorm van actieve mediatie.

Yoga met gewichtzakken helpt je kracht te vergroten. Het combineert yogatechnieken met fysieke oefeningen. De voordelen van yoga met gewichtzakken zijn eindeloos en omvatten spierversteviging, krachtopbouw, verbetering van de bloedcirculatie, creëert lichaamsbewustzijn, verhoogt de flexibiliteit en zorgt voor balans en coördinatie. De veelzijdige yoga gewichtzakken kunnen verzachtend of versterkend zijn.

Onze Yogitri yoga gewichtzakken Nebban zijn niet gevuld. Je kunt ze zelf vullen met wat je maar wilt, het kan zand zijn maar ook rijst, droge bonen of droge steentjes. De binnen- en buitenkant van de yoga zandzakken hebben ritsen zodat je de zakken gemakkelijk kunt vullen, waardoor je het gewicht kunt aanpassen. Ze zijn heel gemakkelijk te wassen. De gewichtzakken Nebban zijn gemaakt van een goede kwaliteit biologisch katoen met een binnenlaag die voorkomt dat stof en zand door de stof ontsnappen. Een stevige handgreep maakt het gemakkelijk om te positioneren en te dragen.

Yogamat reiniger

Tijdens het beoefenen van yoga transpireer je veel, vooral bij Bikram of Hot Yoga. Bescherm je yogamat tegen bacteriën en ziektekiemen met behulp van een yogamat reiniger.

De biologische yogamat reiniger (bloedsinaasappel en rosemarijn) in ons assortiment is een organische reinigingsoplossing met essentiële oliën die speciaal is ontwikkeld om je yogamat schoon en fris te houden. De combinatie van krachtige biologische ingrediënten zoals koolzaad en essentiële oliën plus andere natuurlijke substanties desinfecteren en verzorgen de yogamat, daarnaast verwijdert deze reiniger allerlei soorten vuil.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg