Lifestyle

Lifestyle is een Engelse term voor de kenmerkende manier van leven, het is een levensstijl of levenswijze. Een bepaalde levenswijze ligt verankerd in onszelf, waar houden we van, wat willen we graag doen en hoe en met wie. Yoga en meditatie maar ook ayurveda is een unieke levensstijl.

Yoga

De beoefening van yoga is vooral gericht op het geestelijke deel van ons, daarnaast het lichaam. Yoga zorgt voor een goede balans tussen lichaam en geest.

Meditatie

Meditatie is onderdeel van de yoga levenswijze, die bestaat uit concentratie, meditatie en contemplatie. In concentratie (Dharana) treden we naar binnen, tijdens meditatie (Dhyana) schouwen wij onszelf en contemplatie (Samadhi) brengt ons naar de waarheid.

Ayurveda

Ayurveda is een onderdeel van yoga en gaat over gezond leven, het vraagt om de ayurveda wetenschap te vormen als een kunst van leven. De wetenschap welke eigenschappen en functies de drie elementalen bevatten, en te gebruiken als leidraad, wat het beste is om te doen, of juist te laten om het fysieke lichaam gezond te houden of te herstellen.

Lees meer over ayurveda.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg