12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Boeddha Beelden

Symboliek van Boeddhabeelden

In feng shui worden Boeddhabeelden gebruikt om de chi energiebeweging door jouw huis- en tuinruimte te helpen. Je hebt veel keuzes van Boeddha-stijlen en houdingen. 

Plaatsingsregels voor huis en tuin:

  • Plaats het beeld nooit rechtstreeks op de grond of in een badkamer; beide worden beschouwd als respectloze plaatsingen.
  • Plaats het boeddha beeld niet in je slaapkamer tenzij het beeld in een kast wordt bewaard met gesloten deuren wanneer het niet wordt gebruikt voor meditatie.
  • Plaats het standbeeld altijd in een kamer, tenzij je het bij de ingang van het huis plaatst waar het degenen die binnenkomen aankijkt.
  • Tuin Boeddhabeelden moeten altijd gericht naar het huis staan ​​om veel overvloed te ontvangen.

Mediterende Boeddha

Deze beeldstijl wordt meestal gevonden in boeddhistische altaren of in het huis. Deze beelden geven Boeddha meestal een zittende houding met beide handen in een meditatieve positie die kosmische mudra wordt genoemd. De handen overlappen elkaar. De linkerhand wordt bovenop de rechter geplaatst, zodat de duimuiteinden elkaar raken om een ​​ovaal te vormen, wat symboliseert het naar binnen draaien van de aandacht.

Het beeld moet in oostelijke richting staan, aangezien de Boeddha mediteerde op de zon die opkwam in zijn zoektocht naar verlichting.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg