Boeddha Amithaba Japan

Boeddha Amithaba Japan

Boeddha in rusthouding

Boeddha in rusthouding

Boeddha Amithaba

Boeddha Amithaba

Boeddha Amithaba Japan

ARTIKELNUMMER
900481
€ 77,80
Levertijd: 3 werkdagen

Amithaba is één van de vijf Dhyani Boeddha's; hij symboliseert de wijsheid van onderscheidend bewustzijn en geheime taal.

0

Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Boeddha Amithaba

Hoogte: circa 19 cm
Kleur: goud
Materiaal: messing, enkelkleurig
Gewicht: circa 1400 gram Amithaba

Boeddha uit de Japanse traditie. Het is de meest populaire Boeddhavorm in Japan. Amithaba is één van de vijf Dhyani Boeddha's; hij symboliseert de wijsheid van onderscheidend bewustzijn en geheime taal. Zijn visualisatiekleur is rood en hij is verbonden met het keelchakra.

De mantra van Amithaba is: Om Ah Amithaba Hum. In veel huizen vindt men tegenwoordig een meditatieve plek met een favoriet boeddha beeld, waaromheen bloemen, kaarsen, geuren en afbeeldingen van dierbaren. Het is de plek waar men dagelijks even tot bezinning komt en mediteert.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boeddha Amithaba Japan
Uw waardering