Yogamatten Comfort

15 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

15 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogamatten Comfort

Onze comfortabele yogamatten verwarmen en bieden veel comfort tijdens je yogales. De matten zijn vriendelijk in gebruik, geven een gerieflijk gevoel van warmte en genegenheid en zijn zowel geschikt voor yoga als meditatie.

Yogamatten van zuivere schapenwol

Yogamatten gemaakt van schapenwol en voorzien van een latexrug maken het beoefenen van yoga zeer aangenaam. Schapenwol heeft de natuurlijke eigenschap om warmte vast te houden, zodat je snel een comfortabel warm gevoel krijgt, vooral in liggende posities. Bovendien zijn yogamatten van schapenwol ideaal voor yogi’s met allergieën.

Yogamat schapenwol duurzaam

Wol is een materiaal dat al honderden jaren door mensen wordt gebruik. Schapenwol is een natuurlijk product. Levende schapen worden elke lente van hun winterjas ontdaan, die ze normaal van nature op natuurlijke wijze zouden verliezen.

De onderkant van de schapenwol yogamatten is gemaakt van natuurlijke latex, dit maakt de yogamat slipbestendig.

Schapenwol yogamatten uitstekende kwaliteit

De schapenwollen yogamatten in ons assortiment zijn van zeer goede kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitseisen. De zuivere wol zorgt voor een aangenaam lichaamsgevoel, geeft zachtheid en warmte. De antislip onderkant zorgt voor stabiliteit en geeft veiligheid aan de yoga oefeningen.

Onze yogamatten van schapenwol worden exclusief in Europa gemaakt. De schapenwol wordt grondig gereinigd met behoud van de natuurlijke luchtigheid, zodat de warmte kan worden vastgehouden in de yogamat. Aan het wassen van de wol worden geen vreemde stoffen toegevoegd, zodat de van nature aanwezige lanoline behouden blijft.

Yogamat schapenwol voor welke yogastijl?

Een schapenwollen yogamat kan gebruikt worden voor verschillende yogastijlen. Vanwege het materiaal zijn wollen matten iets zwaarder dan andere yoga matten. Wol heeft een verwarmende, zachte eigenschap en daardoor is een yogamat van schapenwol een fijne mat, vooral bij milde yogastijlen zoals Kundalini yoga, Restauratieve Yoga, Yin Yoga of meditatie.

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg