Betalingsmogelijkheden

Bestellingen bij Yogini webshop dienen vooraf te worden betaald. Tijdens de bestelprocedure komt u terecht bij het onderdeel betalen.

Uw bestelling kunt u op verschillende manieren aan ons betalen. De betalingsprocedure loopt via MultiSafepay.


IDEAL

idealMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.
Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Paypal & Creditcard

PayPalU heeft hiervoor GEEN PayPal-rekening nodig!
Ook hier ontvangen wij direct het bedrag.
Hiervoor moeten wij 3.4% +(€ 0,35) voor betalen. Daarom vragen wij hiervoor een bijdrage van 3 %. Voor dit moment is het alleen mogelijk met Paypal te betalen via onze andere webshop yogitri.nl

Hoe werkt betalen met uw Creditkaart via PayPal

mastercardU plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik dan op de PayPal-betaalknop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de beveiligde PayPal-website waar u kiest voor de optie geen PayPal-rekening. In het vervolgscherm wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt van uw Creditcard rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Wij accepteren betalingen met uw eigen Paypal-rekening

Hoe werkt PayPal? U plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik dan op de PayPal-betaalknop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de PayPal-website waar u kunt inloggen op uw PayPal rekening. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal-rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Vooraf overmaken

overmakenBetalen via overschrijving, u maakt het factuurbedrag binnen 10 dagen over op onze Nederlandse rekening.
Na bijschrijving van het factuurbedrag op onze rekening, versturen wij uw bestelling.


Hoe werkt betalen via een overschrijving?
U plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u vooraf overmaken per bank/giro wilt betalen. Klik hiervoor op het keuze rondje bij deze betalingsmogelijkheid. U vult uw gegevens in, controleert uw bestelling en wanneer alles klopt verstuurt u de bestelling. U ontvangt in uw e-mailbox een bevestiging van uw bestelling. U maakt het factuurbedrag binnen 10 dagen over op onze Nederlandse bankrekening (deze gegevens staan vermeld op de orderbevestiging) Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Vermeld a.u.b. het ordernummer en de naam wanneer deze niet correspondeert met de naam van de bank/girorekening. Zodra uw betaling is bijgeschreven op onze rekening, versturen wij uw producten via PostNL. Het kan voorkomen dat een andere bank (niet de rabobank) het bedrag tijdelijk vasthoudt, waardoor de betaling later bij ons binnenkomt en uw bestelling ook later wordt verzonden.

Gelukkig hebben wij prettige ervaringen met onze klanten, welke oprecht en eerlijk zijn. Toch is gebleken dat, als wij eerst de goederen met factuur verzenden, er mensen zijn die niet (direct) betalen. Dit is de reden waarom wij voor de methode vooraf betalen, hebben gekozen.

Bank informatie Yogini:

Triodosbank nr: NL51 TRIO 0320 0973 74
BIC code: TRIONL2U


Rabobank: IBAN nr: NL28RABO0104384743
BIC code: RABONL2U

Post- en bezoekadres:
Yogini
Weereweg 28a
1732 LL Lutjewinkel, Nederland

Kamer van Koophandelnr: 52271145
BTW nr: NL002091988B75

E-mail: [email protected]