Kaarsen - Lampen

Wat is een Himalaya zoutlamp?

Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van meer dan 250 miljoen jaar oud kristalzout uit het Himalayagebergte. Wanneer de Himalayazoutlampen branden brengen ze door hun warmte negatieve ionen voort. Deze negatieve ionen zuiveren de lucht en hebben een heilzame werking. De lucht in huis, een yogastudio of meditatieruimte, krijgt de opwekkende atmosfeer die wij kennen van de bergen, het strand, of een natuuromgeving met watervallen, allemaal plaatsen die rijk zijn aan negatieve ionen. 

Een zoutlamp kan een aanvulling zijn voor het creëren van een meer bewuste ruimte en een comfortabele, natuurlijke levensstijl. Roze Himalaya zoutlampen zorgen voor een rustgevende, therapeutische gloed in elke kamer waarin ze zijn geplaatst. Ze kunnen worden gebruikt als een integraal onderdeel van een schrijn of gewoon smaakvolle ontwerpelementen om elke mystieke en meditatieve ruimte in je huis te verbeteren.

Of je nu de sfeer in jouw leefruimte wilt verbeteren of een meditatieve yogaruimte wilt creëren die het leven dat je wilt leven inspireert, een Himalaya zoutlamp kan een goede oplossing zijn.

himalaya zoutlamp

Kaarsen - Lampen

Kaarsen

Het licht van kaarsen geeft bij de meeste van ons een ontspannen, gelukkig en reflecterend gevoel. Het kan helpen om je te concentreren of lekker weg te dromen in een harmonieuze droomwereld.

Chakra kaarsen

Chakra kaarsen zijn kaarsen gemaakt van een bepaalde kleur en met een speciaal aroma. Deze speciaal gemaakte kaarsen creëren een uniek en krachtig sensorisch effect om een meditatieve staat te bereiken. Hoe je gemoedstoestand ook is, het diepe meditatieve en hypnotische effect van chakra kaarsen verbetert je humeur en verheldert je zintuigen terwijl je je op je intenties concentreert.

Himalyazoutlampen

De kleur van de kristalzoutlampen variëert van helder wit/roze tot warm oranje. Heldere kleuren stimuleren de geest, verhogen de concentratie en bevorderen de leerprestaties. Zacht roze tinten werken ontspannend. De meer diepere oranje kleuren verbeteren de levenskracht, creativiteit en dynamiek.

Lees verder hoe een Himalaya zoutlamp werkt en wat de voordelen zijn.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg