Kaarslicht yoga

Kaarslicht yoga is buitengewoon en biedt alle voordelen van yoga: flexibiliteit, versterking en herstellende eigenschappen voor je geest en lichaam.

De yogaruimte wordt zwak verlicht door flikkerend kaarslicht dat je vermoeide hart verwarmt en je ziel verlicht. Yoga beoefenen in een door kaarsen verlichte ruimte zorgt voor meer ontspanning waardoor je nog beter naar binnen kunt keren.

Kaarslicht yoga wordt beoefend door mensen die de voordelen van zachte stretching, ademhaling en stille stilte willen verkennen om een gevoel van welzijn en gezondheid voor geest en lichaam te herstellen.

Kaarslicht meditatie

Kaarslicht meditatie helpt om je mentale stabiliteit te verbeteren, het geeft je de benodigde geestelijke rust.

Terwijl je ogen op de kaarsvlam gericht zijn, zien ze niets voorbij de vlam. In zo'n situatie ontvangt je brein geen nieuwe informatie om te verwerken. Het zijn de zenuwen van je ogen die signalen naar je hersenen sturen. In dit geval wordt er geen signaal verzonden. Als gevolg hiervan beginnen beelden naast de kaars te vervagen van je visie. Tijdens de ervaring, terwijl je ogen open zijn, zie je alleen de vlam en niets anders.

Interessant is dat elke kaarskleur verschillende vormen van energie verspreidt tijdens het meditatieproces. Een witte kaars is bijvoorbeeld bedoeld voor duidelijkheid in visie, indigo voor wijsheid, turkoois voor genezing, geel voor innerlijke kracht en zelfvertrouwen, oranje kaars voor het vermogen om een verlies te overleven, rood voor moed en fysieke kracht, roze voor warmte en empathie.

Dus, wanneer je kaarslicht meditatie beoefent, kun je de kleur van de kaars kiezen op basis van wat je wilt bereiken tijdens het meditatieproces.

kaarsen houders lampen

Kaarsen - Lampen

Kaarsen

Een kaars kan je een ontspannen, gelukkig en reflecterend gevoel geven. Het kan helpen om je te concentreren of weg te dromen in een droomwereld.

Chakra kaarsen

Chakra kaarsen zijn kaarsen gemaakt van een bepaalde kleur en met een speciaal aroma. Deze speciaal gemaakte kaarsen creëren een uniek en krachtig sensorisch effect om een meditatieve staat te bereiken. Hoe je gemoedstoestand ook is, het diepe meditatieve en hypnotische effect van chakra kaarsen verbetert je humeur en verheldert je zintuigen terwijl je je op je intenties concentreert.

Zoutlampen

Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van stukjes Himalayazoutkristal. Ze dienen als prachtige interieurdecoratie en fungeren als natuurlijke lichtbronnen. De vele verschillende functies van Himalayazout reiken echter veel verder dan de esthetiek. Gecombineerd met een lichtbron in de lampen produceren de brokken zout negatieve ionen, die een positief effect hebben op de binnenlucht. Het plaatsen van een Himalaya zoutlamp in elke kamer van het huis kan verschillende gezondheids- en omgevingsvoordelen opleveren.

 

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg