Kaarsen - Lampen

Kaarsen - Lampen

Kaarsen

Het licht van kaarsen geeft bij de meeste van ons een ontspannen, gelukkig en reflecterend gevoel. Het kan helpen om je te concentreren of lekker weg te dromen in een harmonieuze droomwereld.

Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Chakra kaarsen 12
  2. Kaarshouders 21
  3. Himalaya zoutlampen 7
  4. Lampen 5

Wat is een Himalaya zoutlamp?

Himalaya zoutlampen zijn gemaakt van meer dan 250 miljoen jaar oud kristalzout uit het Himalayagebergte. Wanneer de Himalayazoutlampen branden brengen ze door hun warmte negatieve ionen voort. Deze negatieve ionen zuiveren de lucht en hebben een heilzame werking. De lucht in huis, een yogastudio of meditatieruimte, krijgt de opwekkende atmosfeer die wij kennen van de bergen, het strand, of een natuuromgeving met watervallen, allemaal plaatsen die rijk zijn aan negatieve ionen. 

Een zoutlamp kan een aanvulling zijn voor het creëren van een meer bewuste ruimte en een comfortabele, natuurlijke levensstijl. Roze Himalaya zoutlampen zorgen voor een rustgevende, therapeutische gloed in elke kamer waarin ze zijn geplaatst. Ze kunnen worden gebruikt als een integraal onderdeel van een schrijn of gewoon smaakvolle ontwerpelementen om elke mystieke en meditatieve ruimte in je huis te verbeteren.

Of je nu de sfeer in jouw leefruimte wilt verbeteren of een meditatieve yogaruimte wilt creëren die het leven dat je wilt leven inspireert, een Himalaya zoutlamp kan een goede oplossing zijn.

himalaya zoutlamp