12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ayurveda Gezichtsverzorging

Ontdek onze nieuwe Ayurvedische luxe Maroma verzorgingsproducten voor het gezicht:

Maroma gezichtsverzorging

In ons aanbod verzorgingsproducten voor het gezicht hebben wij de bijzondere ayurvedische verzorgingsproducten van Maroma opgenomen. Deze unieke, maar bovenal natuurlijke producten zijn een verrijking voor de verzorging van het gezicht.

Maroma Gezichtscrème

De Maroma ayurvedische gezichtscrèmes zijn speciaal gemaakt voor de rijpere huid. Er zijn drie unieke crèmes beschikbaar:

Dagcrème: Verfrissend en voedend
Nachtcrème: Minimaliseert rimpels
Lightening crème: Behoudt elasticiteit en helpt bij pigmentvlekken.

Maroma Face Wash

Deze frisse, licht schuimende Face Wash, reinigt mild terwijl je huid zacht en soepel aanvoelt. De Orange Flower Waterbasis kalmeert de huid en vult aan. Een rijke formule van natuurlijke etherische oliën laat de huid verfrissend en schoon aanvoelen. Deze gezichtsreiniger van Maroma is 100% natuurlijk.

Maroma Gezichtsmasker

Het Maroma gezichtsmasker helpt je poriën te verstevigen en te reinigen, terwijl overtollig vuil zich van de huid loskomt, waardoor de huid gerevitaliseerd en gereinigd wordt. Het masker, gemaakt van natuurlijke klei en organische koud geperste oliën, in combinatie met voedende rijke pure essentiële oliën, geeft een mooie gloed en frisheid aan het gezicht. Het masker bevat extracten van Petitgrainolie, Pepermuntolie, Zoete Sinaasappelolie, Citroenolie, Yangolie, Basilicumolie en Rozemarijnolie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg