24 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

24 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Spirituele films

Films die de menselijke geest opwekken, ons verbinden met de ene Bron, of de Dharma onthullen. Dit zijn films die de sluier van bekendheid tussen jou en de wereld oplichten en de schoonheid en het mysterie in het universum onthullen.

Wanneer je naar een goede film kijkt, komen magische werelden voor je beschikbaar. Je kijk op de wereld kan veranderen, waardoor je toegang krijgt tot een meer verlichte ervaring van het leven. Maar hoe komt het dat sommige spirituele films, ondanks het feit dat ze grote boodschappen hebben, ons leven niet veranderen, terwijl anderen tot de kern doordringen en ons leven voor altijd verheffen?

Bij Yogini geloven we dat een deel van het antwoord is dat de echte kracht niet buiten de films valt, maar in ons en in onze bereidheid om de leer dieper te nemen. Ons pad versnelt wanneer we spirituele boodschappen uit films integreren in het dagelijks leven.

Films die je hart raken

Een geweldige film geeft inzicht in onze menselijke ervaring door onze emoties aan te raken. De films en documentaires in ons assortiment brengen je verhalen die het hart raken met verhalen die er echt toe doen. In deze zorgvuldige selectie vind je ontroerende films, krachtige drama's en opbeurende films van over de hele wereld. Verken nieuwe mogelijkheden met onze inspirerende filmcollectie.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg