Yogi & Yogini

Yogi & Yogini

Yogi & Yogini voor Yoga, Meditatie en Lifestyle

Yogini is de distributeur van Yogi & Yogini producten en levert een uniek assortiment yoga, meditatie, ayurveda en lifestyle producten. Yogi & Yogini producten zijn geïnspireerd door de eeuwenoude kennis en tradities. Uit verschillende yoga culturen creëerde Yogi & Yogini een omvangrijke collectie, doch betaalbare producten. Yogi & Yogini wil graag jouw leven verrijken met duurzame producten die met uiterste zorg zijn ontworpen en samengesteld.


Kies je voor Yogi & Yogini, dan ga je voor kwaliteit!

Een goed product heeft de kracht je stemming op positieve wijze te beïnvloeden en je een aangenaam gevoel te geven. De ontwerpen en kwaliteit worden door onze gebruikers erkent, met uiterste zorg zoekt en combineert Yogi & Yogini de juiste materialen om steeds weer exclusieve kwaliteit aan te kunnen bieden met een uniek karakter.

Het Yogi & Yogini Trademark is voor alle yogi’s die vanuit vreugde en wijsheid een positieve bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van zichzelf, anderen en de wereld. De labels Yogi & Yogini Yoga Tools, Yogi & Yogini Meditation en Yogi & Yogini Naturals bestaan uit producten voor lichaam en geest die een levensstijl als deze uitdragen en aanmoedigen.


Yogi & Yogini labels

yogi-yogini-yoga-tools
YOGI & YOGINI YOGA TOOLS
Het assortiment Yogi & Yogini Yoga Tools bestaat uit yogamatten, yogabolsters, yogakleding, yogablokken, yogariemen, yogahanddoeken, yogamattassen en yogadekens. Al deze yoga producten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren. 
yogi-yogini-meditation
YOGI & YOGINI MEDITATION
Het assortiment Yogi & Yogini Meditation bestaat uit meditatiekussens, meditatiedekens, meditatie omslagdoeken en meditatiebankjes. Deze meditatie producten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en modellen.
Yogi & Yogini Naturals
YOGI & YOGINI NATURALS

Verschillende sfeerproducten en spirituele artikelen zijn verkrijgbaar in het assortiment Yogi & Yogini Naturals. Producten zoals wierook, nekkussens, oogkussens, klankschalen - aanstrijkhout - kussens, gebedsvlaggen, tafel- en windgongen, chakra kaarsen, oor kaarsen, sfeerlichten, drinkflessen, edelstenen, massage staven, spirituele beelden, tongreinigers, sieraden, stickers, sieradendoosjes, olieverdampers, stemvorken en tingsha’s.


Yogi en Yogini Producten

Yogi & Yogini is in Europa één van de bekendste merken voor yoga en meditatie benodigdheden. Door de ruime keuze is Yogi & Yogini populair bij particulieren, yoga & meditatie studio’s en groothandels. Het label vertegenwoordigt een ruim aanbod aan producten die voldoen aan de wensen van iedere yogi.


Een kleine greep uit het Yogi & Yogini assortiment


Yogi & Yogini - Yogablok

Onder het assortiment valt ook het Yogi & Yogini yogablok, prettig in gebruik en praktisch om de juiste yogapose te blijven wanneer de flexibiliteit van de spieren niet optimaal is. Het yogablok is in verschillende uitvoeringen en materialen verkrijgbaar.


Yogi & Yogini - Yogabolster

De Yogi & Yogini yogabolsters zijn van goede kwaliteit en bieden een nauwkeurige ondersteuning aan de gehele wervelkolom en bovenrug. De bolsters zijn gemaakt van bio katoen en gevuld met boekweit. Boekweitkaf zorgt voor een gelijkmatige verdeling en daardoor voor optimaal comfort. De vulling kan naar wens worden bijgevuld of verminderd.


Yogi & Yogini - Yogamat

Iedere yoga liefhebber heeft een eigen voorkeur en wens voor een bepaalde yogamat qua materiaal, ontwerp of afmeting. De Yogi & Yogini yogamatten zijn er in verschillende soorten. Een milieubewuste yogi gaat voor een duurzame yogamat. Afhankelijk van de yoga stijl die wordt beoefend kan er gekozen worden uit verschillende afmetingen.


Yogi & Yogini - Yogahandoek

De Yogi & Yogini yogahanddoeken zijn er met en zonder grip noppen. De yoga griphandoeken worden gebruikt op een yogamat en zorgt voor een goede grip en hygiëne tijdens het beoefenen van asana's. De yoga handdoeken met en zonder grip zijn allemaal super zacht en vocht absorberend.


Yogi & Yogini - Yogatas & draagriem

Om yoga en meditatie accessoires mee te nemen of op te bergen, zijn er diverse Yogi & Yogini tassen verkrijgbaar. Deze yogatassen hebben voldoende opbergruimte voor een yogamat en andere yoga accessoires. De tassen zijn gemaakt van stevig materiaal en voorzien van een draagband. Ook handig zijn de Yogi & Yogini draagriemen die speciaal ontworpen zijn voor het makkelijk meenemen van jouw yogamat.


Yogi & Yogini - Meditatiebankje

De Yogi & Yogini meditatiebankjes zijn speciaal ontwikkelt om meditatiebeoefening op een goede manier te kunnen uitvoeren. De Yogi & Yogini meditatiebankjes zorgen ervoor dat je hoger en steviger zit zodat je rug mooi en recht wordt uitgelijnd.


Yogi & Yogini – Yoga en meditatie deken

De Yogi & Yogini dekens collectie bestaat uit dekens van wol, katoen en fleece. De dekens worden veelal gebruikt als omslagdoek tijdens mediteren of als deken tijdens de ontspanning aan het einde van een yogales.


Overweeg je yoga of meditatie producten te kopen? Ontdek in ons assortiment de gehele collectie van Yogi & Yogini. Het online bestellen van Yogi & Yogini producten kun je eenvoudig doen via onze webshop Yogini. Wij garanderen levering binnen enkele dagen in heel Europa.

 yogi-yogini-label