9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

9 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Feng Shui

Feng Shui gebruikt de elementen van de natuur om een ​​gelijkwaardige balans in ruimtes te creëren. De vijf elementen uit de natuur zijn hout, vuur, aarde, metaal en water.

Je kunt in bepaalde ruimtes hout toevoegen door het plaatsen van takken of planken van onbewerkt hout. Vuur kan worden toegevoegd met kaarsen, wierook of een open haard. Voeg wat aarde toe door kristallen of edelstenen neer te leggen. Metaal kan worden toegevoegd met behulp van windgong, kandelaars of vazen. En het waterelement kan worden toegevoegd met waterfonteinen, drijvende kaarsjes in water of waterschilderingen.

Kortom verschillende Feng Shui producten worden gebruikt om de energiestroming in ruimtes te beïnvloeden en om negatieve energie te neutraliseren. De chakra kristallen in ons assortiment zijn daar een goed voorbeeld van. 

Chakra hangkristallen

De fascinerende chakra kristallen laten zonlicht op zo’n manier door, dat het licht gebroken wordt en regenboogkleuren produceert.

Licht en kleuren hebben een grote invloed op onze emoties en ons gevoel van welbehagen. Door deze kristalhangers voor het raam te hangen, breng je de harmoniserende energie van kleur in je huis. Het zijn kleuren in hun mooiste, schitterendste en puurste vorm.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg