Onderdelen 1 tot 32 van totaal 77

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 77

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie Kussens Symbolen

Borduurwerk, een geavanceerde techniek

De yoga symbolen zijn grote borduurwerken op onze meditatiekussens. Het heeft ons jaren gekost om uit te komen bij de beste borduurwervers, in India. We zijn de grote uitdaging zijn aangegaan om de kussens echt mooi te laten zijn en dat is gelukt.

Aanvankelijk voldeden de meditatiekussens niet aan onze hoge kwaliteitswensen; een unieke kwaliteit. Door de spanning van de vele draden en het grote symbool, trok de bovenkant tijdens de productie van de meditatiekussens krom. Het resultaat werd niet zoals wij voor ogen hadden. Bij het gebruik van minder draad werd het teken niet zo mooi vol van structuur en kleur en gevoeliger voor beschadiging.

Wij houden niet zo van het woord "trots", slaan ons liever niet op de borst. Dankbaarheid is wat bij ons past. Het is ons, na een zoektocht van vele jaren gelukt om zo’n mooi product te mogen aanbieden, daar zijn wij dankbaar voor.

De Yogitri meditatiekussens zijn ook met symbool van buitengewone kwaliteit. De stof is dik, zacht fijnmazig, kleurecht, biologisch, FairTrade en uiteraard vrij van kinderarbeid. De kussens zijn stuk voor stuk strak en stevig van model en wij bieden de meditatiekussens tegen een verhoudingsgewijze prijsvriendelijk en eerlijke prijs aan.

De meditatiekussens met symbolen als opdruk hebben een diameter van circa 33 cm (Ø) en een hoogte van circa 14 of 17 cm. De meditatie kussens zijn gemaakt van 100% (bio) katoenstof, hebben een binnenkussen gevuld met boekweitkaf en rits als sluiting.

Mediteren

De gewenste hoogte en breedte hangt af van de lichaamsbouw en soepelheid van de beoefenaar. Mensen die veel mediteren en flexibele spieren hebben zitten graag zo laag mogelijk en kiezen veelal voor de Moreh of Zafu of voor het halve maan (sikkelvormige) model.

Eigen Label Yogitri

Het Eigen Merk bestaat uit het Raja meditatiekussen met en zonder opdruk. Het merk Yogitri is door onszelf met zorg ontwikkeld. De meditatiekussens zijn gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd en onze producent is GOTS gecertificeerd.

Kleur meditatiekussen

De Yogitri kleuren lijn bestaat uit 12 kleuren waardoor combineren met andere producten, als zabutons, bolsters, riemen, oogkussens en meer, eenvoudig is. Het merk Yogitri staat garant voor hoge kwaliteit.

Overige meditatiekussens

Naast ons Eigen Merk Yogitri vindt u in ons assortiment ook meditatiekussens van andere leveranciers. Deze kussens zijn voordeliger in prijs, qua afmeting iets hoger dan het Raja meditatiekussen en kwalitatief goed.

 

Een meditatiekussen kopen maar welke?

Ontdek meer over de kleuren en symbolen.
em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg