Meditatie Kussens Symbolen

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 77

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 77

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie Kussens Symbolen

De meditatiekussens met symbolen als opdruk hebben een diameter van circa 33 cm (Ø) en een hoogte van circa 14 of 17 cm. De meditatie kussens zijn gemaakt van 100% (bio) katoenstof, hebben een binnenkussen gevuld met boekweitkaf en rits als sluiting.

Mediteren

De gewenste hoogte en breedte hangt af van de lichaamsbouw en soepelheid van de beoefenaar. Mensen die veel mediteren en flexibele spieren hebben zitten graag zo laag mogelijk en kiezen veelal voor de Moreh of Zafu of voor het halve maan (sikkelvormige) model.

Raja Eigen Merk Yogitri

Het Eigen Merk bestaat uit het Raja meditatiekussen met en zonder opdruk. Het merk Yogitri is door onszelf met zorg ontwikkelt. De kussens zijn gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd en onze producent is GOTS gecertificeerd.

Kleur meditatiekussen

De Yogitri kleuren lijn bestaat uit 12 kleuren waardoor combineren met andere producten, als zabutons, bolsters, riemen, oogkussens en meer, eenvoudig is. Het merk Yogitri staat garant voor hoge kwaliteit.

Overige meditatiekussens

Naast ons Eigen Merk Yogitri vindt u in ons assortiment meditatiekussens van overige leveranciers. Deze kussens zijn voordeliger in prijs, qua afmeting iets hoger dan het Raja meditatiekussen en kwalitatief goed.

Meer weten over meditatiekussens?

Een meditatie kussen kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg