Onderdelen 1 tot 32 van totaal 73

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 73

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Meditatie Kussens Symbolen

De yoga symbolen op onze Yogitri meditatiekussens zijn grote borduurwerken. Het heeft ons jaren gekost om uit te komen bij de beste borduurders in India. We zijn de grote uitdaging met hun aangegaan om de kussens er echt mooi uit te laten zijn, en dat is gelukt.

De Yogitri meditatiekussens met symbool zijn van buitengewone kwaliteit. De stof is dik, zacht fijnmazig, kleurecht, biologisch, FairTrade en uiteraard vrij van kinderarbeid. De kussens zijn allemaal strak en stevig van model. Wij bieden de meditatiekussens tegen een verhoudingsgewijze prijsvriendelijke en eerlijke prijs aan.

De meditatiekussens, met symbolen als opdruk, hebben een diameter van circa 33 cm (Ø) en een hoogte van circa 14 of 17 cm. De meditatie kussens zijn gemaakt van 100% bio katoen en zijn voorzien van een binnenkussen gevuld met boekweitkaf en een rits als sluiting.

Mediteren

De gewenste hoogte en breedte hangt af van de lichaamsbouw en soepelheid van de beoefenaar. Mensen die veel mediteren en flexibele spieren hebben zitten graag zo laag mogelijk en kiezen veelal voor de Moreh of Zafu of voor het halve maan (sikkelvormige) model.

Label Yogitri

Ons eigen merk Yogitri bestaat uit het Raja meditatiekussen met en zonder opdruk. Het label Yogitri is door onszelf met uiterste zorg en liefde ontwikkeld. De meditatiekussens zijn gemaakt van biologisch katoen, duurzaam geproduceerd en onze producent is GOTS gecertificeerd.

De Yogitri collectie bestaat uit 12 unieke kleuren waardoor combineren met andere yoga en meditatie producten, zoals zabutons, bolsters, riemen, oogkussens en meer, eenvoudig is. Het merk Yogitri staat garant voor hoge kwaliteit.

Overige meditatiekussens

Naast ons eigen merk Yogitri vind je in ons assortiment ook meditatiekussens van andere leveranciers. Deze kussens zijn voordeliger qua prijs, in afmeting iets hoger dan het Raja meditatiekussen en kwalitatief goed.

Een meditatiekussen kopen maar welke?

Ontdek meer over de Yogitri kleuren en symbolen.
em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg