Yoga Deken - Handdoek - Kleed

Yoga Deken - Handdoek - Kleed

Yogadekens zijn geschikt om op te vouwen of op te rollen tot een comfortabele steun tijdens yogabeoefening en kunnen ook je gehele lichaam bedekken tijdens Savasana aan het einde van een yoga oefeningen.

Lees meer
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  1. Yoga Dekens 12
  2. Yoga Handdoeken 21
  3. Yoga Kleden 8

Yoga deken

Een yogadeken is makkelijk op te rollen of op te vouwen waardoor deze kan dienen als ondersteuning tijdens yogahoudingen, zoals bijvoorbeeld de schouderstand. Aan het eind van de yogales kan een yogadeken gebruikt worden om jezelf warm te houden tijdens savasana. Tevens is de yoga deken ideaal om om je heen te slaan tijdens meditatie.

Yoga handdoek

Yoga handdoeken zijn prettig tijdens de yogales. De handdoeken zijn super zacht, zeer vocht absorberend, antibacterieel en hygiënisch. Erg fijn bij rustige yogastijlen omdat de towel dik is en een extra laagje zachtheid en isolatie toevoegt aan de yogamat.

Yogamat grip towel

Een yogamat antislip handdoek is een waardevolle toevoeging op de yogamat. Speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens yoga. De yoga towel is zeer vocht abosrberend, hygiënisch en heeft doorgaans dezelfde afmeting als een yogamat. Door de antislipnopjes blijft de handdoek perfect liggen. Ideaal voor intensieve yoga vormen en onmisbaar bij Bikram Yoga en Hot Yoga.

Yogamat katoen

Een katoenen yogamat (ook wel yogakleed of yogarug) is geschikt voor Asthanga yoga of Bikram yoga. Plaats eventueel een lichtgewicht PVC yogamat onder de mat, zodat deze niet wegglijdt.

Yoga roundie

De yoga roundies zijn super als yogakleed en doordat ze snel drogen zijn ze zeer geschikt als yoga strandlaken.

yoga dekens en yoga handdoeken