Yoga Dekens Handdoeken Kleden

Yogadeken

Een yogadeken is makkelijk op te rollen of op te vouwen waardoor deze kan dienen als ondersteuning tijdens yogahoudingen, zoals bijvoorbeeld de schouderstand. Aan het eind van de yogales kan een yogadeken gebruikt worden om jezelf warm te houden tijdens savasana. Tevens is de yoga deken ideaal om om je heen te slaan tijdens meditatie. 

Yoga handdoek

Yoga handdoeken zijn prettig tijdens de yogales. De handdoeken zijn super zacht, zeer vocht absorberend, antibacterieel en hygiënisch. Erg fijn bij rustige yogastijlen omdat de towel dik is en een extra laagje zachtheid en isolatie toevoegt aan de yogamat.

Yogamat grip towel

Een yogamat antislip handdoek is een waardevolle toevoeging op de yogamat. Speciaal ontwikkeld om te gebruiken tijdens yoga. De yoga towel is zeer vocht abosrberend, hygiënisch en heeft doorgaans dezelfde afmeting als een yogamat. Door de antislipnopjes blijft de handdoek perfect liggen. Ideaal voor intensieve yoga vormen en onmisbaar bij Bikram Yoga en Hot Yoga.

Yogakleed

Een yogakleed of een katoenen yogamat (yogarug) is geschikt voor Asthanga of Bikram yoga. Plaats een lichtgewicht yogamat onder het yogakleed, zodat deze niet wegglijdt.

Yoga roundies

De yoga roundies zijn super als yogakleed en doordat ze snel drogen zijn ze zeer geschikt als yoga strandlaken.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg