Yoga Ballen / Wielen / Ringen

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

12 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Ballen / Wielen / Ringen

Yoga bal

Yogini biedt een verscheidenheid aan yogaballen voor elke yogabeoefenaar die zichzelf uit wil dagen en een nieuwe yogaroutine wil creëren. Yogaballen zijn een effectief hulpmiddel waarmee je je kern kunt conditioneren en je balans kunt perfectioneren.

Met een yogabal moet je lichaam zijn eigen kracht gebruiken om te voorkomen dat de bal rolt of beweegt, wat betekent dat je niet alleen je kern versterkt en je balans perfectioneert, maar dat je ook alle andere spieren in je lichaam verstevigt, vooral in je buik en benen.

Yoga massage bal

De yoga massage bal is een zeer effectief zelfhulpmiddel dat spieren kan versterken, gewrichten kan openen, flexibiliteit kan vergroten en de bloedstroom kan stimuleren. In ons assortiment yogaballen hebben wij verschillende uitvoeringen, groottes en stevigheid om specifieke delen van het lichaam te masseren.

Yoga toning bal

De zogenaamde toningballen dienen om kracht toe te voegen die je nodig hebt om bepaalde specifieke oefeningen te verbeteren. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal en kunnen worden gebruikt in plaats van halters, wat meer flexibiliteit en weerstand biedt bij elke oefening, en de balans en coördinatie verbetert.

De toningballen zijn er in verschillende gewichten en kunnen worden gebruikt om de spieren van de armen en schouders te trainen, maar ook om de kracht en flexibiliteit van de rompspieren te verbeteren. Bij yoga en pilates oefeningen worden deze ballen gebruikt om weerstand te bieden tijdens spierversteviging.

Yoga wiel

Een yogawiel is meer dan alleen een wiel. Dit wiel is ontworpen om te helpen bij het rekken en loslaten van spierspanning in de rug, borst, schouders, buik en heupen. Het wiel is niet alleen geschikt voor yoga, maar is ook voor pilates en fitness oefeningen.

Met een yogawiel laat je spanning los. Als je op het wiel rolt, ontstaat er ruimte in de wervelkolom en worden eventuele spierspanningen opgeheven. Door het gebruik van het wiel krijg je meer flexibiliteit. Met een yogawiel ontwikkel en versterk je op een veilige, efficiënte manier je hele lichaam.

Yoga ring

Een yoga ring is een cirkel met twee handvatten aan de zijkanten. Het kan tussen de handen worden geplaatst om het bovenlichaam te trainen, of tussen de dijen voor een extra training van de adductoren. De yoga ring is gemakkelijk te gebruiken en heeft meerdere voordelen.

Met een yogaring versterk je je spieren. De yogaring is een weerstandsring waarmee je een verscheidenheid aan verschillende oefeningen kunt doen voor het bovenlichaam, de taille en de benen. Het gebruik van dit veerkrachtige weerstandssysteem zorgt voor een volledige work-out. De repetitieve bewegingen en de druk die je uitoefent, helpen je op een gerichte manier je lichaam af te slanken en de spieren diep te verstevigen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg