Sieraden

Hoewel de geschiedenis van sieraden expansief en interessant is, zijn de redenen waarom we tegenwoordig sieraden dragen misschien eenvoudiger. De meesten van ons dragen sieraden omdat we ervan houden hoe ze eruit zien.

Het dragen van sieraden kan een manier zijn om er elegant uit te zien, je persoonlijkheid te uiten, je imago te verfraaien, je te onderscheiden van anderen, om een outfit op te fleuren of om een statement te maken. Sommige mensen houden van het geluid van armbanden als ze op de pols bewegen, terwijl anderen genieten van de verborgen schittering van een kleine edelsteenoorring.

Hoe dan ook, sieraden zijn een manier om je lichaam te versieren en extra schoonheid tot leven te brengen.

Inspirerende collectie

Onze yoga geïnspireerde sieraden moedigen sereniteit aan en brengen liefde en harmonie in je leven.

Sieraden zijn niet alleen mooi, het kan ook iets zeggen; iets dat kracht geeft, heling en aarding. Met dat in gedachten hebben wij een unieke collectie waarin de meest elementaire elementen van de natuur worden omgevormd tot verbluffende accessoires die bedoeld zijn om het leven en de wereld om ons heen te vieren.

Kristallen sieraden zijn alom populair om te dragen als een zinvolle accessoire onder yogi's, die aangetrokken worden tot aardse en natuurlijke edelstenen.

Uitdrukking van liefde

Sieraden zijn ideaal als geschenk. Het is een symbool van liefde en genegenheid. Sieraden zijn het perfecte cadeau voor Valentijnsdag en Moederdag of de feestdagen, of voor een geliefde, die haar sprankelende aandenken nog vele jaren zal koesteren.

Collectie sieraden

Onze collectie bestaat uit armbanden van zilver metaal en edelstenen, split kettingen en split armbanden, mala's, druppelhangers, ringen en oorbellen.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg