Hotstone en Coldstone

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Hotstone en Coldstone

Hot en cold stones zijn gladde platte stenen die veelal gemaakt zijn van basalt of edelsteen. Deze massage stenen zijn er in allerlei groottes en worden toegepast bij verschillende massagetechnieken.

Hot stone massage

Een hotstone massage is een natuurlijke behandeling waarbij verwarmde stenen op delen van het lichaam worden geplaatst. De hot stones worden vóór gebruik verwarmd. De stenen houden de warmte vast tijdens de behandeling, afhankelijk van de te behandelen symptomen worden de stenen op de wervelkolom, maag, borst, gezicht, handpalmen, voeten of tenen geplaatst.

De warmte van hot stones dringt diep door de huid en bevordert ontspanning, ontgifting en verlichting van chronische spierspanningen, stress en vermoeidheid. Het bevordert geestelijke stabiliteit en slaap, vermindert stress, verhoogt immuniteit en het verbetert de bloedcirculatie.

Cold stone massage

Hoewel hot stone massages populair zijn, is de minder bekende koele tegenhanger een even effectieve behandeling voor het bevorderen van ontspanning en het verlichten van ongemak. 

Voordelen coldstone massage

Een coldstone massage, of het nu wordt uitgevoerd met alleen koude stenen, of in combinatie met warme stenen, helpt stress te verminderen, de bloedsomloop te verbeteren en ontstekingen te kalmeren. Het gebruik van coldstones tijdens een massagesessie helpt pijn te minimaliseren tijdens een diepe weefselbehandeling.

Cold stones helpen zelfs tijdens een opkomende migrainehoofdpijn, voor directe beïnvloeding van de vasculaire component van de migraine. Door de bloedvaten rond het hoofd en de nek te vernauwen, wordt de bloedstroom teruggebracht tot een meer normaal niveau. Dit zorgt ervoor dat de kloppende sensatie vermindert en je rustiger wordt.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg