Yoga Kleding Dames

Yoga kleding merken

In assortiment yoga kleding voor dames hebben wij yoga kledingmerken opgenomen waarvan de designers staan voor biologische materialen en duurzaamheid. Deze ontwerpers hebben allen hun eigen specifieke en fascinerende visie.

De merken in onze yogakleding collectie zijn onder meer Lilikoi, Flying Love Birds, Kamah, People Wear Organic, OGNX, Kismet, Asquith London, ToeSox, Breath of Fire, The Spirit of Om en Jaya. De kleding van deze unieke merken worden overwegend in Europa geproduceerd.

yogakleding dames

Yoga Kleding Dames

Yoga legging

Het dragen van een yoga legging is comfortabel vanwege de stretchy kwaliteit van de stof en beweegt daardoor in alle houdingen met het lichaam mee. Yoga leggings zijn er in vele kleuren, designs en modellen. Ontdek ons assortiment yoga leggings.

Yoga broek

Yoga broeken zijn er in verschillende modellen zoals ruimzittend, aansluitend, baggy of capri. Voor ieder wat wils. Wil je weten of er iets voor je bij zit? Ontdek onze collectie yoga broeken.

Yoga shirt

Yoga shirts zijn er in twee verschillende modellen, shirts met lange mouw en shirts met korte mouw. Beide uitvoeringen zijn er in effen, of voorzien van moderne prints en symbolen die veelal op yoga gericht zijn. Ontdek onze yoga shirts met lange mouw en onze yoga shirts met korte mouw.

Yoga top

Yoga tops zijn gemaakt van ademende materialen en hebben een optimale pasvorm, gericht op het beoefenen van yoga en pilates. Meestal heeft hierbij de voorkeur dat de schouderbladen vrij blijven om flexibel te kunnen bewegen. Het model van vele tops is lang uitgevoerd zodat de rug en buik bedekt blijven tijdens het beoefenen van yoga. Ontdek ons assortiment yoga tops.

Yoga bra

De yoga bra is speciaal ontwikkeld voor optimale bewegingsvrijheid en toch voldoende ondersteuning. Ontdek onze collectie yoga bra's.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg