Yoga Tassen

14 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

14 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Tassen

Een yogatas laat je eenvoudig een yogamat dragen naar een yogales en terug naar huis. Als je je eigen yogamat hebt, wil je misschien een yogamat tas zodat je iets hebt om te voorkomen dat deze vuil wordt of beschadigd raakt wanneer de mat niet in gebruik is.

Yoga tassen in diverse uitvoeringen

Yogatassen zijn er in verschillende maten, zodat je ook andere benodigde items kunt meenemen, zoals kleding, je portemonnee, sleutels, een yoga handdoek, een meditatiekussen of yogablok. Sommige yogatassen zijn verkrijgbaar in grotere uitvoeringen waarin van alles past, terwijl de yogamat tassen speciaal ontworpen zijn voor alleen een yogamat.

Verschillende work-out lessen

Als je van pilates of fitness houdt, weet je dat yoga slechts een van de vele verschillende lessen is die je op een fitnesschool kunt volgen als je aan het trainen bent. Als je iemand bent die verschillende work-out lessen volgt, gaat je voorkeur wellicht uit naar een rugzak. Een rugzak biedt extra ruimte aan essentiële spullen en heeft een apart gedeelte voor een yogamat. Het hebben van een apart gedeelte voor een yogamat is praktisch, omdat het een yogamat toelaat te ventileren en geurvrij te zijn.

Kleuren en dessins

Yoga tassen en yogamat tassen zijn er in allerlei vormen en kleuren. Van een eenvoudige trendy tas tot een stevige praktische tas, of een tas met een leuke prints of vrolijke kleur. Je kunt ook kiezen uit een reeks materialen, zoals sneldrogend nylon of stevig biologisch katoen. Wij bieden een breed scala aan yogatassen die passen bij iedere stijl.

Ontdek ook onze collectie yogamat tassen.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg