Onderdelen 1 tot 32 van totaal 41

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 41

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Flower of Life

De bloem van het leven bevat een geheim waardoor men het belangrijkste en heilige patroon in het universum kan ontdekken. Dit is de bron van alles dat bestaat; het wordt de vrucht van het leven genoemd . Het bevat 13 informatiesystemen. Elk legt een ander aspect van de werkelijkheid uit. Aldus kunnen deze systemen ons toegang geven tot alles, variërend van het menselijk lichaam tot de sterrenstelsels. In het eerste systeem is het bijvoorbeeld mogelijk om een moleculaire structuur en elke levende cellulaire structuur die in het universum bestaat te creëren. Kortom, elk levend wezen.

De levensbloem is een geometrische vorm die is samengesteld uit meerdere gelijkmatig verdeelde, overlappende cirkels die zijn gerangschikt in een bloemachtig patroon met zesvoudige symmetrie zoals een zeshoek. De perfecte vorm, proportie en harmonie van de Flower of Life is bekend bij filosofen, architecten en kunstenaars over de hele wereld.

In de New Age gedachte heeft de Flower of Life gezorgd voor een diepe spirituele betekenis en vormen van verlichting voor degenen die het hebben bestudeerd als heilige geometrie. Er zijn groepen mensen wereldwijd die bepaalde overtuigingen en vormen van meditatie ontlenen (tenminste gedeeltelijk) gebaseerd op de Flower of Life.

Het levensbloemensymbool vertegenwoordigt in de loop van de geschiedenis een belangrijke betekenis voor velen. Het symbool is te vinden in manuscripten, tempels en kunst in culturen over de hele wereld.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg