Onderdelen 1 tot 32 van totaal 36

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 36

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Armbanden

Sinds de oudheid hebben mensen sieraden gebruikt om zichzelf te versieren, hun rijkdom te tonen en betekenisvolle symbolen te communiceren. Deze redenen zijn natuurlijk vandaag de dag veel hetzelfde: je zou een metalen armband kunnen kiezen omdat je vindt dat het mooi is, of een edelsteen armband om een bijzonder iemand na te streven.

Mensen dragen armbanden om te laten zien wat belangrijk voor hen is, door het gebruik van edelstenen, symbolen, mala’s of teksten die letterlijk in de armband zijn gegraveerd.

Powerbeads

Onze powerbead armbanden zijn er in diverse varianten: mokaiet, onyx, opaliet, hematiet, agaat en meer.

Mala kralen

De kralen in onze mala collectie zijn gemaakt van houtsoorten zoals rozenhout en sandelhout en zaden van de Bodhiboom. Deze prachtige materialen zien er mooi uit in hun simpele eenvoud.

Tibetaans metaal

De prachtige Tibetaanse collectie combineert traditie met symbolen en mantra’s zoals bijvoorbeeld één van de meest interessante mantra in het boeddhisme Om mani padme hum, dat letterlijk ’Ik eer de parel in de lotus’ betekent.

Symbolen

De armbanden in onze spirituele collectie hebben charmes in de vorm van mystieke symbolen: Flower of Life, Tree of Life of Boeddha: goede gedachten zullen altijd in je opkomen.

Split

Splitarmbanden zijn gemaakt van kleine edelsteentjes. Ze zien er ook heel bijzonder uit. Ze kunnen natuurlijk op geneeskrachtige werking worden uitgezocht, maar ook op kleur, passend bij je outfit. Ook leuk om er twee of drie tegelijk te dragen.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg