Onderdelen 1 tot 32 van totaal 40

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 40

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ayurveda Huidverzorging

Ayurveda is een holistische geneeswijze, alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden, die voortkomt uit oude tradities. Het is een levensstijl om onevenwichtigheid te voorkomen en de balans tussen lichaam, geest en ziel te herstellen.

Holistische benadering

Ayurveda maakt gebruik van de vijf basis elementen; aarde, water, vuur, licht en ether. Onze producten zijn met zorg geselecteerd en leveren, naar onze bescheiden mening, een bijdrage aan een gezonde levensstijl.

Himalayazout

Himalayazout heeft de volgende effecten op het menselijk lichaam: het versterkt het afweersysteem, het bevordert het fysiologisch evenwicht, het stimuleert de stofwisseling, het zuivert en ontslakt het lichaam, het vitaliseert en harmoniseert lichaam en dus ook de geest en het vermindert de behoefte aan overmatig zoute, zoete en vette voeding, tabak, alcohol en koffie. Meer Himalayazout producten...

Auroville & Maroma

Maroma ondersteunt de Auroville projecten met het bieden van onderwijs, scholen en de Auroville boerderijen. De producten zijn Fair Trade, gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en met een unieke visie en passie ontwikkelt en geproduceerd.

Auroville, een internationale stad, bevindt zich tussen plattelandsdorpen in het Villipuram district van Tamil Nadu, langs de schilderachtige Coromandel kust van Zuid India, nabij Pondicherry stad.

De visie van Auroville, opgericht in 1968, richt zich op materiële en spirituele onderzoeken, wil de brug zijn tussen het verleden en toekomst en wil de plaats zijn voor een doorlopende, onderwijzende leerlijn, constante vooruitgang en zonder leeftijdsgrens. Bovenal Auroville behoort tot niemand in het bijzonder maar behoort tot de mensheid als geheel.

De drijvende kracht achter Auroville is Mirra Alfassa (1878-1973) en Sri Aurobindo, haar mentor. Auroville ontwikkelde zich als een samenloop van het unieke, multi-culturele waar materie en geest, het individu en het collectief in de zoektocht naar een hoger bewustzijn elkaar ontmoeten.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg