Onderdelen 1 tot 32 van totaal 42

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 42

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Ayurveda Huidverzorging

Ayurveda is een meer dan 5000 jaar oude filosofie uit India, die helpt om meer balans in je leven te brengen door het reinigen en voeden van lichaam en ziel.

In onze bijzondere collectie ayurvedische huidverzorgingsproducten hebben wij behalve reinigings- ook verzorgingsproducten zoals de Vicco Turmeric Skin Cream:

Vicco Turmeric Skin Cream

Deze ayurvedische huidcrème is een harmonieuze combinatie van verkoelende Kurkuma en geurige Sandelhoutolie. De crème wordt snel opgenomen in de huid, is niet vet, verjongt en revitaliseert je huid van binnenuit, waardoor het zacht, soepel en er jong uitziet.

Puur en natuurlijk, met alle prachtige eigenschappen van kurkuma en sandelhoutolie, geeft Vicco Turmeric Cream de huid een natuurlijke glans, beschermt tegen UV-stralen en vermindert pigmentvlekken.

Deze crème wordt veelvuldig gebruikt bij acne, puistjes, steenpuisten, vlekken en andere veel voorkomende aandoeningen van de huid.

Maroma Huidverzorging

Nieuw in ons assortiment zijn de ayurvedische huidverzorgingsproducten van Maroma. Deze mooie, maar vooral natuurlijke producten zijn een verrijking voor de verzorging van de huid.

Maroma Body Butter

Verwen je huid met deze volle, bodycrème die urenlang hydrateert en verzacht. De Body Butter trekt goed in de huid en is rijk aan antioxidatnen en essentiële vetzuren die de huid verzorgen. De formule van natuurlijke etherische oliën hydrateert en verzacht met een warme, aangename geur. Deze Maroma Mango Body Butter is geschikt voor alle huidtypes en is 100% natuurlijk.

Maroma Handcrème

Deze rijke, vochtinbrengende handcrème, geformuleerd met Olive Butter en Shea Butter, verzacht en je handen. De Maroma Handcrème is niet vet en wordt snel in de huid opgenomen om een direct, langdurig hydraterend resultaat te bieden en beschermt je handen gedurende de hele dag. Een mix van natuurlijke etherische oliën en vitamine E werken om de innerlijke balans van je huid te herstellen. De Aloë Vera helpt je handen te kalmeren en ze er jeugdig en stralend uit te laten zien.

Maroma Voetcrème

De Voetcrème van Maroma is een luxe, lichte en verfrissende crème. Een formule van een speciale mix van Mango Butter, Glycerine en Kokum Butter, in combinatie met natuurlijke etherische oliën, helpt je voeten te hydrateren en te herstellen tot hun natuurlijke zachtheid, waardoor ruwheid en droogte van de voeten en gebarsten hielen snel herstellen. Deze voetcrème is 100% natuurlijk.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg