The Spirit of OM

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 88

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 88

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

The Spirit of OM

De yoga kleding, van The Spirit of OM is gemaakt van biologisch katoen of bamboe en milieuvriendelijk geproduceerd. Het kledingmerk is ontwikkeld door een unieke levensvisie. De bio-kledinglijn is gifvrij, anti-allergeen en is geheel met de hand, in Europa, gemaakt.

Yogakleding The Spirit of OM

The Spirit of OM, bio-energetische yoga-, meditatie-, wellness en casual kleding, is voor vrouwen en mannen. Het symbool OM is het handelskenmerk van de producent. Het OM teken beschermt en verbetert de aura en harmoniseert en beschermt de stroom van energie in het lichaam tegen energieverlies. Het is kleding met verfijnde en unieke details, vervaardigd van mooie materialen en draagt aangenaam op het lichaam.

The Spirit of OM kledingmerk

Ontdek het unieke karakter van de geest van OM. Het pictogram staat al duizenden jaren bekend om vitaliteit en perfectie en voor het universele kosmische bewustzijn. De kleding is ontwikkeld en geproduceerd volgens het holische Fengshui proces. Alle productie processen zijn vrij van schadelijke stoffen en als biologisch gecertificeerd. Kortom, het is yoga kleding gemaakt van mooie, kwalitatief hoge materialen met een klassieke en duurzame pasvorm, verfijnde details en meegaand met de nieuwste mode trends.

The Spirit of OM kledinglijn in de maten XS tot en met XXL.

 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg