Betalingsmogelijkheden

Yogini levert volgens het principe de laagste prijs garantie en vandaag bestelt, morgen in huis. Uw bestelling kunt u op verschillende manieren aan ons betalen.

Betaling vooraf (kosteloos)

U maakt het verschuldigde bedrag inclusief verzendkosten over naar IBAN nummer: NL28RABO010.43.84.743 t.n.v. Yogini te Lutjewinkel, onder vermelding van het bestelnummer.

Verschillende banken kennen het principe direct overmaken per internet of mobiele telefoon waardoor de betalingsmethode iDEAL niet nodig is.

Vermeld a.u.b. uw naam wanneer deze niet correspondeert met de naam van de bank/girorekening. Zodra uw betaling is bijgeschreven op onze rekening, versturen wij uw producten via PostNL. Het kan voorkomen dat de bank het bedrag tijdelijk vasthoudt (om extra rente te trekken) waardoor de betaling later bij ons binnenkomt en uw bestelling ook later wordt verzonden.

IDEAL

idealMet iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen bij ons afrekenen.
U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw eigen bank.
Als internetbankier kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?

U plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betalingsopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Paypal & Creditcard

PayPalU heeft hiervoor GEEN PayPal-rekening nodig!
Ook hier ontvangen wij direct het bedrag.
Hiervoor moeten wij 3.4% +(€ 0,35) voor betalen. Daarom vragen wij hiervoor een bijdrage van 3 %.

Hoe werkt betalen met uw Creditkaart via PayPal

mastercardU plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik dan op de PayPal-betaalknop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de beveiligde PayPal-website waar u kiest voor de optie geen PayPal-rekening. In het vervolgscherm wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt van uw Creditcard rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Wij accepteren betalingen met uw eigen Paypal-rekening

Hoe werkt PayPal? U plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met PayPal wilt betalen. Klik dan op de PayPal-betaalknop. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de PayPal-website waar u kunt inloggen op uw PayPal rekening. U wordt gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw PayPal-rekening afgeschreven en wij worden automatisch geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Betalen via overschrijving

overmakenU maakt het factuurbedrag binnen 10 dagen over op onze Nederlandse rekening.
Na bijschrijving van het factuurbedrag op onze rekening, versturen wij uw bestelling.


Hoe werkt betalen via een overschrijving?
U plaatst een bestelling bij ons (Yogini) Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u vooraf per bank/giro wilt betalen. Klik hiervoor op het keuze rondje bij deze betalingsmogelijkheid. U vult uw gegevens in, controleert uw bestelling en wanneer alles klopt verstuurt u de bestelling. U ontvangt in uw e-mailbox een bevestiging van uw bestelling. U maakt het factuurbedrag binnen 10 dagen over op onze Nederlandse bankrekening (deze gegevens staan vermeld op de orderbevestiging) Nadat uw betaling is ontvangen zullen wij uw bestelling versturen.

Gelukkig hebben wij prettige ervaringen met onze klanten, welke oprecht en eerlijk zijn. Toch is gebleken dat, als wij eerst de goederen met factuur verzenden, er mensen zijn die niet (direct) betalen. Dit is de reden waarom wij voor de methode vooraf betalen, hebben gekozen.

Post- en bezoekadres:
Yogini
Weereweg 28a
1732 LL Lutjewinkel, Nederland

E-mail: contact@yogini.nl

Bank informatie Yogini:

Rabobank: IBAN nr: NL28RABO0104384743
BIC/SWIFT code: RABONL2U

Kamer van Koophandelnr: 52271145

BTW nr: NL187417878B02

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg