Yoga Leggings

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 33

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Onderdelen 1 tot 32 van totaal 33

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yoga Leggings

Yoga leggings zijn er in alle soorten en maten en in verschillende kleuren en patronen. Het selectieproces kan snel overweldigend worden met de enorme hoeveelheid opties die er zijn.

Hieronder staan drie belangrijke factoren waar je rekening mee kunt houden wanneer je in een nieuwe yoga legging wilt aanschaffen.

Yoga leggings & pasvorm

Het is de bedoeling dat een yogales een vorm van meditatie is, een tijd waarin je je kunt losmaken van het externe, en een moment is om geen afleiding te hebben. Dit kan lastig worden bereikt wanneer een legging te strak, te lang, te doorzichtig of niet ademend is.

Belangrijkste eigenschappen algehele pasvorm:

Compressie op de juiste plaats

Het woord compressie kan een beetje vreemd overkomen, maar in een notendop, het is hoe het ontwerp je vasthoudt. Velen van ons houden van extra ondersteuning en stabiliteit, maar te veel kan leiden tot vernauwing en ongemak. Er dient een perfecte balans te zijn tussen alles op z’n plaats houden en toch nog steeds comfort bieden.

De tailleband

De tailleband is een ander belangrijk punt bij het aanschaffen van een yogalegging. Hoe breder de band, hoe prettiger het zit. Een brede elastische tailleband ondersteunt het middengedeelte van de taille, beweegt gemakkelijk en voelt comfortabel terwijl je buigt en door je yogaoefening heengaat.

De stof

Als het op pasvorm aankomt, is de stof een belangrijke factor. Als je naast een goedkope yoga legging wel eens een duurdere yogalegging hebt gekocht, dan merk je dat de duurdere legging van betere kwaliteit is, de pasvorm behoudt, de stof niet gaat lubberen en de kleur mooi blijft.

Het ontwerp

Als je de laatste tijd een yogastudio bent binnengelopen, dan is het duidelijk dat design populair is. De één neigt meer naar traditionele of elementaire patronen, de ander naar effen kleuren of een minimaal ontwerppatroon. Het is een kwestie van persoonlijke smaak en waar je je prettig in voelt.

De prijs

Voor sommige mensen is de prijs een belangrijke factor. Houdt ook rekening met de stofkwaliteit, duurzaamheid en het milieu. Yogaleggings zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen, de verschillen daarin zijn afhankelijk van de kwaliteit.

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg