19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

19 Artikel(en)

Rooster Lijst

Stel een Aflopende Directie in

Yogamatten dikte 5 - 15 mm

Een yogamat met een dikte van 4 mm is de meest gebruikte yoga mat. Maar deze standaard dikte is niet geschikt voor elke vorm van yoga. Yogamatten met een dikte van 5 tot 6 mm zijn sterk en stoer en veelal versterkt met vezels of vervaardigd uit een sterk materiaal als (natuur) rubber.

Dikkere yogamatten

Yogamatten die dikker zijn dan standaard, zijn onder andere aan te raden voor de yogavormen Bikram en Power yoga maar ook voor de beginnende yoga beoefenaar, die op zoek is naar de yogamat die past bij de lichaamsbouw en het gewenste comfort. Deze dikte biedt goede demping en isoleert op koude ondergrond.

Dichtheid van een yogamat

De dichtheid van uw yoga mat is het meest belangrijk. Een goede dichtheid is van belang voor de juiste grip, anti-slip en comfort. Daarom in ons assortiment alleen yogamatten van een goede kwaliteit, die u als yogi de juiste ondersteuning geeft.

Fitness yogamat

Deze dikte is ook geschikt voor fitness en gymnastiek. Voor deze vorm van activiteit is de Eco Lotus, Diamant en Asthanga yogamat aan te raden. De rubber yogamat is iets stugger maar zeer sterk.

Lengte en breedte yogamat

De standaard afmeting is 180 x 60 cm of 215 x 66 cm.

Meer weten over yoga matten?

Een yoga mat kopen maar welke?

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg