Yogamat Eco Pro Diamant XL extra breed

Yogamat Eco Pro Diamant XL extra breed

Yogamat Eco Pro XL extra breed

Yogamat Eco Pro XL extra breed

Yogamat Rishikesh Travel

Yogamat Rishikesh Travel

Yogamat Eco Pro Diamant XL extra breed

ARTIKELNUMMER
700148
Waardering:
80% of 100

Yogamat Eco Pro Diamant XL extra breed 6 mm, 100% natuurrubber, alle yogavormen, vrij van chemische stoffen.

Yogamat Eco Pro Diamant XL extra breed 6 mm:
Toepassing:
o.a. geschikt voor intensieve yoga
Materiaal:
natuurrubber
Maat:
200 x 66 x 0,6 cm
Gewicht:
circa 3 kg
Vanaf € 79,00
Aanvullende info
 • Koop 5 voor € 74,26 per stuk bespaar 6%
 • Koop 10 voor € 69,52 per stuk bespaar 12%
Vanaf € 79,00
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

De Yogamat Eco Pro Diamant XL extra breed is jouw perfecte basis voor geavanceerde yogabeoefeningen. Net zoals de Eco Pro mat biedt de Eco Pro Diamant XL extra breed, gemaakt van natuurruber, aan beide zijden een zeer goede grip. De EcoPro Diamant XL extra breed is geschikt voor yogi's die langer zijn dan 1,80 meter en op zoek zijn naar een bijzonder slipvaste yogamat.

Ter bescherming van het milieu, gebruiken wij alleen milieuvriendelijke materialen en efficiënte, hernieuwbare energiebronnen. De Eco Pro Diamant XL extra breed yogamat is dus volledig: natuurlijk, duurzaam en vrij van schadelijke stoffen. De mat bestaat uit 100% natuurlijk rubber, het is vrij van chemicaliën, allergenen en andere schadelijke stoffen. Daarnaast is de mat ook gecertificeerd volgens de hoogste Oeko-Tex Standaard 100, wat garandeert dat het onschadelijk is bij contact met de huid.

Wij ontvangen een enkele keer feedback over het oppervlak van de yogamat, deze zou onvoldoende bestand zijn tegen slijtage. De oorzaak hiervan is het feit dat de wrijving tijdens het gebruik kan leiden tot gebruikerssporen aan het oppervlak. Dit heeft niets te maken met een productie- of materiaalfout. Het is een feit, dat hoe meer grip een yogamat biedt, hoe minder weerstand deze tegen wrijving zal hebben. De functionaliteit en de grip van de mat worden op geen enkele manier beïnvloedt. Omdat de buitengewone tractie van deze yogamat zo uniek is, houden wij de yogamat in ons assortiment. Matten met gebruikerssporen nemen wij niet retour. De garantie is alleen beperkt tot materiaal- of fabricagefouten. Wij vragen hiervoor enig begrip.

De natuurlijke rubber EcoLine matten heeft geen van de gebruikelijke chemische additieven om statisch in de yogamat. In het begin kan dit leiden dat de yogamat meer stof dan gebruikelijk verzamelt. Maar met elke keren wassen of vegen is dit verschijnsel vermindert en uiteindelijk volledig gestopt.

Bodhi

Share on Facebook
Pin it
Tweet this
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yogamat Eco Pro Diamant XL extra breed
Uw waardering
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina
 1. Goed
  Kwaliteit
  80%
  Prijs
  80%
  Gebruiksgemak
  80%
  Het is een ECO mat, dat kan ik niet beoordelen.

  Gereviewd door Jan

  Gepost op

 2. Pro mat met goede P/K-verhouding
  Kwaliteit
  80%
  Prijs
  80%
  Gebruiksgemak
  80%
  Dit is een 'professionele' mat met goede P/K-verhouding. Stevig, comfortabel, mooi stroef, ook bij zweethanden/voeten. Over de duurzaamheid kan ik weinig zeggen. En is o.a. afhankelijk van de frequentie van gebruik en onderhoud.

  Verbeterpuntje Yogini: het is handig wanneer de klant een email krijgt wanneer iets is verstuurd + een tracking-code. En ook handig wanneer het in je account/bestellingen staat.

  Note van Yogini: vriendelijk bedankt voor uw feedback, de problemen zijn opgelost.

  Gereviewd door Marc

  Gepost op

2 producten(en)

Toon per pagina