Netipot Keramiek Haykal creme

Netipot Keramiek Haykal creme

Neusspoelkannetje Jalneti

Neusspoelkannetje Jalneti

Netipot Top wit

Netipot Top wit

Netipot Keramiek Haykal creme

Nog 160 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
900035

De neusspoeling, onderdeel van de Ayurveda, met een warme zoutwateroplossing (zie ook Himalayazout) heeft veel voordelen voor neus en sinus.

€ 9,50
Aanvullende info
€ 9,50
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Netipot Beige
Inhoud: 100 ml
Uitvoering: keramiek

De neusspoeling, onderdeel van de Ayurveda, met een warme zoutwateroplossing (zie ook Himalayazout) heeft veel voordelen voor neus en sinus. De zoutoplossing reinigt de neus, lost slijm op en helpt het immuunsysteem. De zoutoplossing, per 100 ml water, 1 gram zout gebruiken, vermindert zwelling van de slijmvliezen en ondersteunt de afweerfunctie. Voor: sinus problemen of infecties, verkoudheid, pollenallergie.

Eeuwenoude techniek
Neusspoeling met behulp van de netipot kan onder andere gebruikt worden bij pollenallergie, sinusproblemen, verhoudheid voorkomen en/of verzachten. Het is een natuurlijke manier van behandelen en al eeuwenlang bekend.

Interne reiniging
Neti is de yogawijze van de interne reiniging van de neus. De netipot is gemaakt voor neti, een reinigingstechniek en een belangrijk onderdeel in de Ayurveda. De neusspoeling wordt door miljoenen mensen dagelijks gebruikt. De neus wordt gereinigd met behulp van zout opgelost in water. Bij voorkeur natuurlijk zout zonder toevoegingen. Himalayazout is daarom bij uitstek geschikt om de neus te reinigen.

Lichaamstemperatuur
Onze tranen zijn zout, de slijmvliezen in de neus ook. Het water voor een neusspoeling moet daarom zowel zout als op lichaamstemperatuur zijn. Ongezout water levert namelijk jeuk op. Het zout wordt opgelost in water, vervolgens wordt de oplossing d.m.v. de netipot in het ene neusgat gegoten waarna de oplossing het andere neusgat uitloopt. Dit proces kan dagelijks worden gedaan en indien nodig zelfs meerdere malen per dag.

Effectief en preventie
De neusspoeling is effectief en een goede preventie en behandeling van een aantal aandoeningen van de neus en luchtwegen, zoals verstopte neus, verkoudheid, voorhoofdsholteontsteking en allergie. Netipot reinigt de neusingangen, neusholtes, neusmembranen en voorhoofd. Een neusspoeling reinigt de neus op een prettige manier, het is gemakkelijk om te doen en heeft geen schadelijke bijwerkingen.

Immuunsysteem
De helende werking van zout is al eeuwen bekend. Het neusslijmvlies van de neus heeft een belangrijke rol in het immuunsysteem. Het vecht tegen infecties en virussen. Wanneer de neusinhoud te slijmerig of te waterig is, dan is het onmogelijk om de vijandige deeltjes en micro-organismen effectief te transporteren. Bacterien en virussen kunnen dan gemakkelijk binnen komen, zichzelf vermeerderen en eventueel infecties veroorzaken.Bij aanhoudende serieuze klachten is het raadzaam om een arts te raadplegen.

Himalayazout
Miljoenen jaren geleden is door indamping van het zeewater het mineraal haliet, ook steenzout of diamantzout genoemd, ontstaan. Haliet bestaat uit zout, mineralen en sporenelementen en komt uit de schatkamer van de natuur. Himalayazout is een bijzondere soort haliet en is het oudste zout ter wereld, wordt gewonnen in het Himalayagebergte en wordt al vele eeuwen zowel in- als uitwendig gebruikt. Haliet kan op alle chakra’s, schept een innerlijke balans en geeft energie. Onderga de werking ten minste drie maanden.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Netipot Keramiek Haykal creme
Uw waardering