Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Nog 96 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
800030
Waardering:
93% of 100

Himalayazout is volkomen natuurlijk zout, puur in zijn oervorm en kent vele toepassingen.

De foto wijkt af van het product, het zout is lichtroze.

€ 3,25
Aanvullende info
€ 3,25
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Buiten het gebruik in de keuken kan het gemalen zout ook gebruikt worden voor allerlei andere toepassingen zoals de neusspoeling met de netipot.Het zout is voor zowel in- als uitwendig gebruik, veelal in de vorm van Sol (zoutoplossing) of als toevoeging bij het bereiden van gerechten. Om bij een Sol er zeker van te zijn dat het water verzadigd is van zout, is het belangrijk dat er een klein deel onopgelost blijft.

Himalayazout heeft de volgende effecten op het menselijk lichaam: het versterkt het afweersysteem, het bevordert het fysiologisch evenwicht, het stimuleert de stofwisseling, het zuivert en ontslakt het lichaam, het vitaliseeert en harmoniseert lichaam en dus ook de geest en het vermindert de behoefte aan overmatig zoute, zoete en vette voeding, tabak, alcohol en koffie. Mensen met een zoutarm dieet kunnen Himalayazout in dosering gebruiken die de arts voorschrijft ter vervanging van ander zout.

Himalaya zout voor in- en uitwendig gebruik:

 • Een Sol kan gebruikt worden om te drinken, dagelijks een glas water met een theelepeltje zout. Dit wordt onder andere aanbevolen bij nier-, gal- en blaasstenen, gewrichtspijn, overgangsklachten, reuma, spierpijn, obstipatie, darmaandoeningen, menstruatieklachten en spijsverteringsklachten. Aanbevolen wordt om dagelijks twee liter water te drinken. Om te gorgelen eveneens een theelepeltje zout in een glas water oplossen. Wordt toegepast bij keelklachten, bloedend tandvlees, slechte adem, beslagen tong, cariës en tandsteen. Verder kan het zout gebruikt worden om te stomen bij hoesten, keelpijn, keelontsteking en verkoudheid.
 • Voor uitwendig gebruik kan een zoutoplossing worden toegevoegd aan badwater, wat een ontspannen gevoel gaat geven en helpt bij ontgiften en ontslakken. Als voetbad is het werkzaam tegen voetschimmel en prettig bij overmatig transpireren van de voeten. Bij insectenbeten, jeuk of kleine wondjes is het prettig om met een zoutwateroplossing te betten.
 • Met Himalayazout scrubben is eveneens een mogelijkheid. Maak een scrub of peeling met een heerlijke olie en fijn zout, eventueel enkele druppels etherische olie toevoegen voor een lekker geurtje.


Yogitri

Share on Facebook
Pin it
Tweet this
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Himalayazout Haliet gemalen 200 gram
Uw waardering
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina
 1. Volgende keer grotere zak
  Kwaliteit
  100%
  Prijs
  100%
  Gebruiksgemak
  100%
  Voor bij de neti poti gekocht! DIt is een kleine zakje waar ik goed mee kan uit proberen maar hierna zal ik zeker een grotere zak halen.

  Gereviewd door Nathalie

  Gepost op

 2. Fijn in gebruik
  Kwaliteit
  100%
  Prijs
  80%
  Gebruiksgemak
  80%
  Het is even goed afstemmen met hoeveelheid, ik gebruik het in mijn netipot voor neusspoeling, evenals mijn vriend. Wij zijn beide erg tevreden over het zout, onze neuzen beleven het effect van een Spa met de ideale temperatuur water en de goede hoeveelheid van dit zout!

  Gereviewd door Milou

  Gepost op

2 producten(en)

Toon per pagina