Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Himalayazout Haliet brokken 1000 gram

Himalayazout Haliet brokken 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Nog 4 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
800030
Waardering:
93% of 100

Himalayazout is volkomen natuurlijk zout, puur in zijn oervorm en kent vele toepassingen.

De foto wijkt af van het product, het zout is lichtroze.

€ 3,25
Aanvullende info
€ 3,25
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Himalayazout Haliet gemalen 200 gram

Buiten het gebruik in de keuken kan het gemalen zout ook gebruikt worden voor allerlei andere toepassingen zoals de neusspoeling met de netipot.Het zout is voor zowel in- als uitwendig gebruik, veelal in de vorm van Sol (zoutoplossing) of als toevoeging bij het bereiden van gerechten. Om bij een Sol er zeker van te zijn dat het water verzadigd is van zout, is het belangrijk dat er een klein deel onopgelost blijft.

Himalayazout heeft de volgende effecten op het menselijk lichaam: het versterkt het afweersysteem, het bevordert het fysiologisch evenwicht, het stimuleert de stofwisseling, het zuivert en ontslakt het lichaam, het vitaliseeert en harmoniseert lichaam en dus ook de geest en het vermindert de behoefte aan overmatig zoute, zoete en vette voeding, tabak, alcohol en koffie. Mensen met een zoutarm dieet kunnen Himalayazout in dosering gebruiken die de arts voorschrijft ter vervanging van ander zout.

Himalaya zout voor in- en uitwendig gebruik:

 • Een Sol kan gebruikt worden om te drinken, dagelijks een glas water met een theelepeltje zout. Dit wordt onder andere aanbevolen bij nier-, gal- en blaasstenen, gewrichtspijn, overgangsklachten, reuma, spierpijn, obstipatie, darmaandoeningen, menstruatieklachten en spijsverteringsklachten. Aanbevolen wordt om dagelijks twee liter water te drinken. Om te gorgelen eveneens een theelepeltje zout in een glas water oplossen. Wordt toegepast bij keelklachten, bloedend tandvlees, slechte adem, beslagen tong, cariës en tandsteen. Verder kan het zout gebruikt worden om te stomen bij hoesten, keelpijn, keelontsteking en verkoudheid.
 • Voor uitwendig gebruik kan een zoutoplossing worden toegevoegd aan badwater, wat een ontspannen gevoel gaat geven en helpt bij ontgiften en ontslakken. Als voetbad is het werkzaam tegen voetschimmel en prettig bij overmatig transpireren van de voeten. Bij insectenbeten, jeuk of kleine wondjes is het prettig om met een zoutwateroplossing te betten.
 • Met Himalayazout scrubben is eveneens een mogelijkheid. Maak een scrub of peeling met een heerlijke olie en fijn zout, eventueel enkele druppels etherische olie toevoegen voor een lekker geurtje.


Yogitri

Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Himalayazout Haliet gemalen 200 gram
Uw waardering
Klantenreviews

2 producten(en)

Toon per pagina
 1. Volgende keer grotere zak
  Kwaliteit
  100%
  Prijs
  100%
  Gebruiksgemak
  100%
  Voor bij de neti poti gekocht! DIt is een kleine zakje waar ik goed mee kan uit proberen maar hierna zal ik zeker een grotere zak halen.

  Gereviewd door Nathalie

  Gepost op

 2. Fijn in gebruik
  Kwaliteit
  100%
  Prijs
  80%
  Gebruiksgemak
  80%
  Het is even goed afstemmen met hoeveelheid, ik gebruik het in mijn netipot voor neusspoeling, evenals mijn vriend. Wij zijn beide erg tevreden over het zout, onze neuzen beleven het effect van een Spa met de ideale temperatuur water en de goede hoeveelheid van dit zout!

  Gereviewd door Milou

  Gepost op

2 producten(en)

Toon per pagina