Himalayazout Haliet granulaat 500 gram

Himalayazout Haliet granulaat 500 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Haliet gemalen 1000 gram

Himalayazout Roze granulaat 1000 gram

Himalayazout Roze granulaat 1000 gram

Himalayazout Haliet granulaat 500 gram

Nog 14 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
800090

Granulaat, groffer gemalen zout, wordt met name gebruikt om in een zoutmolen te doen of Sol.

€ 7,95
Aanvullende info
€ 7,95
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Himalayazout Haliet granulaat 500 gram

Het granulaat is het ook geschikt voor het maken van een Sol. Granulaat is een groffer gemalen keukenzout.Haliet bestaat uit zout, mineralen en sporenelementen en komt uit de schatkamer van de natuur. Himalayazout is een bijzondere soort haliet en is het oudste zout ter wereld en wordt al vele eeuwen zowel in- als uitwendig gebruikt.

Himalaya zout heeft een helende, rustgevende en zuiverende werking.Het zout is voor zowel in- als uitwendig gebruik, veelal in de vorm van Sol (zoutoplossing) of als toevoeging bij het bereiden van gerechten. Om bij een Sol er zeker van te zijn dat het water verzadigd is van zout, is het belangrijk dat er een klein deel onopgelost blijft.

Himalaya zout voor in- en uitwendig gebruik

  • Een Sol kan gebruikt worden om te drinken, dagelijks een glas water met een theelepeltje zout. Dit wordt onder andere aanbevolen bij nier-, gal- en blaasstenen, gewrichtspijn, overgangsklachten, reuma, spierpijn, obstipatie, darmaandoeningen, menstruatieklachten en spijsverteringsklachten. Aanbevolen wordt om dagelijks twee liter water te drinken.
  • Om te gorgelen eveneens een theelepeltje zout in een glas water oplossen. Wordt toegepast bij keelklachten, bloedend tandvlees, slechte adem, beslagen tong, cariës en tandsteen. Verder kan het zout gebruikt worden om te stomen bij hoesten, keelpijn, keelontsteking en verkoudheid.
  • Voor uitwendig gebruik kan een zoutoplossing worden toegevoegd aan badwater, wat een ontspannen gevoel gaat geven en helpt bij ontgiften en ontslakken. Als voetbad is het werkzaam tegen voetschimmel en prettig bij overmatig transpireren van de voeten. Bij insectenbeten, jeuk of kleine wondjes is het prettig om met een zoutwateroplossing te betten.
  • Met Himalayazout scrubben is eveneens een mogelijkheid. Maak een scrub of peeling met een heerlijke olie en fijn zout, eventueel enkele druppels etherische olie toevoegen voor een lekker geurtje.
Yogitri

Share on Facebook
Pin it
Tweet this
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Himalayazout Haliet granulaat 500 gram
Uw waardering