Ayurveda kruidenpreparaten

ayurveda kruidenpreparaten

Ayurveda betekent ‘kennis van het leven’

Geen mens is hetzelfde. Iedereen heeft sterkere en zwakkere kanten. Benut je sterke kanten en versterk je zwakkere kanten. Je gezondheid vaart er wel bij. In het Verre Oosten wordt Ayurveda al duizenden jaren toegepast. In Europa wint zij snel aan populariteit.

Waarom wint Ayurveda snel aan populariteit?

Ayurveda weet precies wat voor een goede gezondheid nodig is. Nuttige kruiden en planten houden ons in balans. Hierdoor voelen wij ons fit en vitaal. Ook bevorderen zij onze natuurlijke afweer. Dit is een voorwaarde voor een goede gezondheid. Met deze planten maakt Ayurveda unieke middelen. Middelen die onze energie ondersteunen en evenwicht in ons leven houden. Elk is gemaakt volgens een eeuwenoude traditie, aangevuld met de modernste inzichten. Yogini is de groothandel van Ayurveda Biologics kruidenpreparaten.

Planten hebben een opmerkelijk vermogen om stoffen om te zetten. Denk maar aan hoe ze met zonlicht precies die stoffen maken die nodig zijn. Dit is een evenwichtig spel van opname en afvoer, opbouw en afbraak, voeding en omzetting. Ook onze gezondheid is het resultaat van een juist evenwicht. Plantaardige middelen ondersteunen dit natuurlijke evenwicht. Ze bevorderen het afweersysteem en helpen zo bij het handhaven van een goede gezondheid.

Overzicht kruidenpreparaten