Badjas blauw

Badjas blauw

Handdoek flower of life oranje

Handdoek flower of life oranje

Badjas wit

Badjas wit

Badjas blauw

ARTIKELNUMMER
425640

Kleur: karibisch azuurblauw

Materiaal: 100% katoen (organisch); wasbaar 60 ° C;
Lengte 111 cm (S) - 118 cm (XL)

Edelsteen: micro-fijne rozenkwarts in veloursstof,
tactiele rozenkwarts en amethist edelstenen op borsthoogte in de rand genaaid.

Aanvullende info

  Trek uit de dagelijkse kleding en krijg een all-round gezellig gevoel! Deze zachte velours badjas met een prachtige uitstraling is gemaakt van het beste biologische katoen met microfijne rozenkwarts. Bovendien werden tastbare rozenkwarts en amethist edelstenen op borsthoogte in de rand genaaid, die ook bijdragen aan een zachte reiniging van de energiecentra. Binnenzijde bedrukt met chakra-symbolen. De badjas heeft twee praktische zakken, een capuchon en een strikriem. Of het nu gaat om badjas, badjas of gewoon om te ontspannen, deze badjas biedt u absoluut welzijn.

  The Spirit of OM

  Share on Facebook
  Pin it
  Tweet this

  Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

  Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

  Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

  Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

  Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

  Nederland:
  Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
  Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

  Duitsland en België:
  Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
  Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

  Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

  Informatie over leveringstermijn.

  Schrijf uw eigen review
  U plaatst een review over:Badjas blauw
  Uw waardering