Op zoek naar jezelf - Dorle Lommatzsch

Artikelnummer: 450097

Korte beschrijving

Het boek biedt praktische ondersteuning bij een zoektocht door middel van mindfulness.

€ 16,25

Beschikbaarheid: In voorraad

Als u binnen 1 uur en 18 minuten uw bestelling afrond wordt deze vandaag verzonden.

Only 2 left

Details

Op zoek naar jezelf? - Dorle Lommatzsch

Aandacht hebben voor wat er innerlijk speelt op een open en niet oordelende wijze. Het boek leert je mediteren, gewoonte patronen doorbreken en een open en helder bewustzijn bewaren. Dorle Lommatzsch volgt de weg van meditatie, een weg waar zij wijsheid, liefde en inspiratie vindt. Zij geeft o.a. de opleiding Mindful Coachen.

De opbouw van het boek:

In deel 1 maak je jezelf vertrouwd met mindfulness meditatie. Het vormt het begin en tegelijkertijd de basis van je innerlijke reis: je gaat zitten op een rustige plek. Je richt je aandacht naar binnen. Je nodigt jezelf uit je innerlijke wereld van denken, voelen en waarnemen accepterend en liefdevol gade te slaan. Op de bijgevoegde cd staan oefeningen om je hierbij te helpen.

Deel 2 neemt je mee in het verrijken en verdiepen van je onderzoek. Je leert wetmatigheden ontdekken die je innerlijke wereld van denken, voelen en ervaren bepalen. Een boeiende en spannende ontdekkingstocht waarin je leert zien hoe ook je sociale relaties je innerlijke ervaring kleuren en vormen. Je krijgt helderheid over de diepere oorzaken van stress en de mogelijkheid je hiervan te bevrijden.

In deel 3 is de ontmoeting met de ander een integraal onderdeel van je mindfulness-training. Je kunt nu de spannende stap nemen je meditatietraining te richten op een open en onbevangen onderzoek naar jezelf in relatie met de ander. Zo wordt mindfulness een instrument om jezelf, de ander en de wereld te herontdekken. Je leert je authenticiteit volop ruimte te geven in de ontmoeting met de ander. Je kunt nu gaan ervaren hoe aandachtig samenzijn je diepste wezen verrijkt en tot bloei brengt.

Dat jij het boek nu in handen houdt is het eerste geschenk. Het tweede en belangrijkste geschenk geef je aan jezelf: het is jouw aandacht, jouw verlangen en jouw inzet voor het blootleggen van wie jij echt bent. Zodat je innerlijke leven je uiterlijke leven in alle rijkdom kan ontmoeten en tot bloei laten komen.

Hoe ontstond het boek?

Het basisboek mindfulness 'Op zoek naar jezelf?' en het bijbehorende werkboek mindfulness zijn ontstaan uit de rijke wisselwerking tussen mij en de mensen die mijn praktijk bezoeken. Mensen komen naar mijn praktijk om verschillende redenen. Ze hebben bij voorbeeld stressgerelateerde, of onverklaarbare fysieke klachten. Sommige hebben trauma’s opgelopen, anderen ervaren geen noemenswaardige problemen, maar zijn opzoek naar een diepere betekenis in hun leven. Hoe verschillend hun problematiek en motivatie ook is, al deze mensen worden geraakt door de eenvoud en doeltreffendheid van de boeddhistische psychologie en leren op eenvoudige wijze ermee te werken.

(Bron: Dorle Lommatzch)

  • Nederlands
  • Inhoud: 143 pagina's


Transport Gegevens

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Aanvullende Informatie

MerkNvt

Schrijf je eigen recensie

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Prijs
Kwaliteit
Gebruiksgemak

U recenseert: Op zoek naar jezelf - Dorle Lommatzsch

product informatie Yoga - Meditatie - Ayurveda

yogamat

Yogamatten

Meditatie producten

Meditatie Producten

Yoga producten

Yoga Accessoires

Ayurveda

Ayurveda

Yogakleding

Yogakleding

meditatie/meditatie-dekens

Meditatiedekens

 
 

Meest populaire producten

yogamat

Yogamat tas Namaste

Meditatie producten

Meditatiekussen Raja

Yoga producten

Netipot

Ayurveda

Yogamat Eco lotus

Yogabolster

Yogabolster

Hein Braat mantra

Hein Braat Gayatri Mantra

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg