Aquamarijn Revol 30 Onderhoudsolie

Artikelnummer: 623020

Korte beschrijving

Met Aquamarijn Revol 30 kun je alle geoliede oppervlakken weer snel opfrissen en herstellen. Product is geurarm, zeer diep indringend en zeer goed vuil- en waterafstotend.

€ 26,50

Beschikbaarheid: In voorraad

Als u binnen 15 uur en 54 minuten uw bestelling afrond wordt deze, vrijdag, 26 april verzonden.

Only 1111 left

Details

Aquamarijn Revol 30 is een zeer sterk impregnerende, houtvoedende, sneldrogende onderhoudsolie met dezelfde samenstelling als Corcol, maar ultradun ingesteld en daardoor uiterst makkelijk handmatig te verwerken.

Toepassing: Zeer geschikt voorr het onderhouden, opfrissen of herstellen van alle met olie behandelde oppervlakken, zoals parket en houtenvloeren. Revol 30 is zeer diep indringend en goed vuil en waterafstotend. Bovendien geurarm.

Eigenschappen: Revol 30 is een zeer sterk impregnerende , houtvoedende en sneldrogende onderhoudsolie met dezelfde samenstelling als Corcol,maar uiterst dun ingesteld en daardoor heel makkelijk te verwerken.

Ondergrond:Gebruik Revol uitsluitend op vooraf grondig gereinigd volkomen droge oppervlakken. Zo nodig de ondergrond reinigen met Clien S Speciaal reiniger. Oppervlakken moeten volkomen droog zijn.Verwerking:Revol 30 altijd zeer dun aanbrengen en zeer goed droog wrijven. Er mag geen film op het hout gevormd worden. Het kan worden aangekleurd met Aquamarijn kleurpigment voor olie. Bij kleine oppervlakken de Revol op een doek of gewoon op de vloer spenkelen. Inwrijven en daarna met pluisvrije doek droogwrijven.

Bij grotere oppervlakken kan Revol 30 ook makkelijk en met weinig inspanning worden aangebracht met de vloerwisser. Daarna aan de wisser een schone katoendoek bevestigen en het oppervlak krachtig en volledig droogwrijven. Revol 30 goed laten drogen,minstens 6 uur alvorens de vloer weer te belopen. De vloer de eerste dagen alleen droog reinigen. Niet verwerken bij een vloertemperatuur minder dan 5 graden celcius. Revol 30 droogt door iin een reactie met zuurstof,zorg daarom voor goede ventilatie.

Rendement: Bij het opfrissen van een vloer is 1 liter in de regel voldoende voor 60 tot 80 m2. Als het oppervlak is aangesleten zal meer materiaal nodig zijn. Droogtijd: In het algemene droog en licht belastbaar na ca. 6 tot 12 uur. Volledige uitharding en optimale weerstand na 2 tot 3 dagen. Droog tijden gelden bij 20 graden celcius en een relatieve luchtvochtigheid niet hoger dan 65%. Afwijkende omstandigheden beinvloeden de droging. Voorzorgsmaatregelen: Verwijderd houden van ontstekingsbronen en niet roken. In geval van inslikken onmiddellijk een arts raadplegen. Verpakking of etiket meenemen. Op goed geventileerde plaatsen verwerken.

In lijnolie gedrenkte lappen of doeken altijd uitgevouwen laten drogen om mogelijke zelf ontbranding te voorkomen. Vermijd zoveel mogelijk het inademen van oplosmiddel. Draag zo nodig een geschikt masker. Zie onze informatie bij de veiligheidsartikelen. Afval nooit in de gootsteen werpen, maar inleveren op de daarvoor bestemde plaatsen. Ondanks het puur natuurlijke van dit product bevat het oplosmiddelen die in hoge dampconcentraties schadelijk kunnen zijn.

Aquamarijn


Transport Gegevens

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Aanvullende Informatie

MerkAquamarijn

Schrijf je eigen recensie

Plaats een review
Beoordeel Aquamarijn Revol 30 Onderhoudsolie

 1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Kwaliteit
Gebruiksgemak
Prijs
* Verplichte velden

product informatie Yoga - Meditatie - Ayurveda

yogamat

Yogamatten

Meditatie producten

Meditatie Producten

Yoga producten

Yoga Accessoires

Ayurveda

Ayurveda

Yogakleding

Yogakleding

meditatie/meditatie-dekens

Meditatiedekens

 
 

Meest populaire producten

yogamat

Yogamat tas Namaste

Meditatie producten

Meditatiekussen Raja

Yoga producten

Netipot

Ayurveda

Yogamat Eco lotus

Yogabolster

Yogabolster

Hein Braat mantra

Hein Braat Gayatri Mantra

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg