Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit
Aquamarijn Clien-R Oppervlakte reiniger 1 ltr

Aquamarijn Clien-R Oppervlakte reiniger 1 ltr

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 liter blank

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 liter blank

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit

ARTIKELNUMMER
624010
€ 12,50
Aanvullende info
Levertijd: 3 werkdagen

Met AQUAMARIJM Clien-Z vloerzeep mag je geoliede oppervlakken net zo vaak zepen als je wil.De natuurlijke houtzeep-vloerzeep voor het periodieke onderhoud van met olie behandelde oppervlakten. CLIEN-Z is verkrijgbaar in Naturel en Wit.

Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Aquamarijn Clien-Z vloerzeep is leverbaar in blank (voor naturel en donkere kleuren) en in wit (voor wit en lichte kleuren) Een vloerzeep die zuinig is in gebruik en biologisch afbreekbaar. Laat een beschermende zeepfilm op het oppervlak achter.

Toepassing:
Voor het reinigen en beschermen van alle met zeep te onderhouden oppervlakken, zoals geoliede parket en plankenvloeren.

Eigenschappen:
Aquamarijn Clien-Z laat na elke behandeling op de ondergrond een dun, beschermend en voedend zeeplaagje achter. Door de bijzondere samenstelling kan de vloer regelmatig licht vochtig gereinigd worden. Clien-Z heeft een aangename milde geur.

Ondergrond voorbereiding: Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger.

Verwerking:
Voeg een 1/2 kopje (50 ml) toe aan 5 liter warm water. Witte zeep vooraf goed schudden! Gebruik twee emmers: één met sop en één met schoon water om de dweil/mop uit te spoelen. De vloer vochtig (niet drijfnat!) reinigen en de dweil/mop geregeld uitspoelen en uitwringen. De vloer uitsluitend onderhouden met Clien-Z. Nooit alleen water of andere reinigingsproducten gebruiken. Een correcte dosering garandeert een optimaal resultaat en een minimale milieubelasting. Niet verwerken bij een (vloer-)temperatuur lager dan +5 °C en/of een relatieve luchtvochtigheid die hoger is dan 80%.

Rendement:
Circa 20 behandelingen per liter.

Droogtijd:
Het behandelde oppervlak is in het algemeen droog en belastbaar na ca. 45 minuten. Droogtijden gelden bij 20 °C, 65% RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Een lagere temperatuur en/of hogere RLV vertraagt de droogtijd.

Voorzorg maatregelen:
Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Contact met ogen en huid vermijden. Niet roken, eten of drinken tijdens gebruik.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit
Uw waardering