Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit

Aquamarijn Clien-R Oppervlakte reiniger 1 ltr

Aquamarijn Clien-R Oppervlakte reiniger 1 ltr

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 liter blank

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 liter blank

Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit

ARTIKELNUMMER
624010

Met AQUAMARIJM Clien-Z vloerzeep mag je geoliede oppervlakken net zo vaak zepen als je wil.De natuurlijke houtzeep-vloerzeep voor het periodieke onderhoud van met olie behandelde oppervlakten. CLIEN-Z is verkrijgbaar in Naturel en Wit.

€ 12,50
Aanvullende info
Levertijd: 3 werkdagen
Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Aquamarijn Clien-Z vloerzeep is leverbaar in blank (voor naturel en donkere kleuren) en in wit (voor wit en lichte kleuren) Een vloerzeep die zuinig is in gebruik en biologisch afbreekbaar. Laat een beschermende zeepfilm op het oppervlak achter.

Toepassing:
Voor het reinigen en beschermen van alle met zeep te onderhouden oppervlakken, zoals geoliede parket en plankenvloeren.

Eigenschappen:
Aquamarijn Clien-Z laat na elke behandeling op de ondergrond een dun, beschermend en voedend zeeplaagje achter. Door de bijzondere samenstelling kan de vloer regelmatig licht vochtig gereinigd worden. Clien-Z heeft een aangename milde geur.

Ondergrond voorbereiding: Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger.

Verwerking:
Voeg een 1/2 kopje (50 ml) toe aan 5 liter warm water. Witte zeep vooraf goed schudden! Gebruik twee emmers: één met sop en één met schoon water om de dweil/mop uit te spoelen. De vloer vochtig (niet drijfnat!) reinigen en de dweil/mop geregeld uitspoelen en uitwringen. De vloer uitsluitend onderhouden met Clien-Z. Nooit alleen water of andere reinigingsproducten gebruiken. Een correcte dosering garandeert een optimaal resultaat en een minimale milieubelasting. Niet verwerken bij een (vloer-)temperatuur lager dan +5 °C en/of een relatieve luchtvochtigheid die hoger is dan 80%.

Rendement:
Circa 20 behandelingen per liter.

Droogtijd:
Het behandelde oppervlak is in het algemeen droog en belastbaar na ca. 45 minuten. Droogtijden gelden bij 20 °C, 65% RLV, normale verwerking en voldoende ventilatie. Een lagere temperatuur en/of hogere RLV vertraagt de droogtijd.

Voorzorg maatregelen:
Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Contact met ogen en huid vermijden. Niet roken, eten of drinken tijdens gebruik.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Aanvullende info
MaatXL
MerkAquamarijn
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aquamarijn Clien-Z Natuurlijke vloerzeep 1 ltr wit
Uw waardering