Yogamat Eco Pro Travel 1,3 mm aubergine

Yogamat Eco Pro Travel 1,3 mm aubergine

Yogamat Eco Pro Travel 1,3 mm groen

Yogamat Eco Pro Travel 1,3 mm groen

Yogamat Phoenix Ethno Mandala zwart

Yogamat Phoenix Ethno Mandala zwart

Yogamat Eco Pro Travel 1,3 mm aubergine

Nog 10 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
700111-AU

Yogamat EcoPro Travel 1.3 mm, de perfecte metgezel voor op reis, van 100% natuurlijk rubber.

Yogamat EcoPro Travel 1.3 mm:
Toepassing:
voor alle yogavormen
Materiaal:
100 % natuurrubber
Maat:
185 cm x 60 cm x 1.3 mm
Gewicht:
circa 900 gr
€ 37,95
Aanvullende info
€ 37,95
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Yogamat EcoPro Travel 1.3 mm - lavendelpaars

Bodhi - Yogamat EcoPro Travel 1.3 mm

De EcoPro Travel Mat van Bodhi is de lichtgewicht reisversie van onze favoriete EcoPro mat. Met 1.3 mm, het lage gewicht van slechts 900 gr en het kleine verpakkingsformaat past deze yogamat in elke reistas. Zo is deze mat de perfecte metgezel voor je vakantie, citytrip of zakenreis.

Deze natuurrubber travel yogamat biedt dezelfde uitstekende eigenschappen als de EcoPro Yogamat: de yogamat is aan beide zijden extreem antislip, is gemaakt van natuurlijk rubber en maakt het mogelijk om zelfs de moeilijkste asana's veilig en comfortabel te oefenen tijdens het reizen.

De yogamat is vrij van chemicaliën, allergenen en verontreinigende stoffen. Bovendien is het gecertificeerd volgens de hoogste Oeko-Tex standaard 100, klasse I, die de veiligheid van huidcontact garandeert, zelfs voor babyproducten.

Gegevens
Afmetingen: 185 x 60 cm (ook verkrijgbaar in 200 x 60 cm)
Dikte: 1,3 mm (ook verkrijgbaar in 4 mm en 6 mm)
Gewicht: ca. 0,9 kg
Eco-Text Standard 100 (Baby Standard, certificaatnr. 2012OK0503)

Om deze yogamat te reinigen raden we aan om deze af te vegen met een vochtige doek of af te spoelen onder de douche. Vermijd direct zonlicht. Geen tas geschikt, alleen de draagband.

Opmerking
We ontvangen af en toe feedback van klanten die aangeven dat het oppervlak van de EcoPro-mat niet voldoende bestand is tegen tekenen van slijtage. Gebruikersslijtage zoals hielsporen wanneer de hielen over de yogamat wrijven of kleine beschadigingen door scherpe nagels en dergelijke. Dit zijn geen materiaal- of fabricagefouten.

We nemen graag het volgende in overweging: De uitzonderlijke slipweerstand van de EcoPro yogamatten is een speciale kwaliteitsfunctie. Daarom willen we het materiaal van de matten niet veranderen en vragen om enig begrip dat deze matten tekenen van slijtage kunnen vertonen. De slipweerstand en functionaliteit worden hierdoor niet beïnvloed. Helaas kunnen we yogamatten niet retour nemen wegens slijtage door wrijving. De garantie van de mat is beperkt tot materiaal- of fabricagefouten. 

Bodhi

Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Yogamat Eco Pro Travel 1,3 mm aubergine
Uw waardering