Biologische Yogakleding gericht op mens en milieu

Behalve comfortabel is onze collectie yogakleding ook duurzaam. Vrijwel alles wordt gemaakt van biologisch katoen. Dit katoen wordt uitsluitend geoogst van planten die niet aan kunstmest en bestrijdingsmiddelen zijn blootgesteld. Zo zijn wij zeker van een duurzaam resultaat dat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor jou. Uiteraard houden de ontwerpers, van de yoga kledingmerken in ons assortiment, daar ook rekening mee. 

Yoga Kleding

Bij yoga is het van belang dat je zo vrij mogelijk kan bewegen en dat de kleding zo comfortabel mogelijk zit. Tijdens het beoefenen van yoga komt er zweet vrij wat goed afgevoerd moet worden, de kleding dient dus ademend te zijn en speciaal ontworpen voor yoga.

Onze yoga kleding is gemaakt van zachte en soepele stoffen, zoals biologisch katoen of bamboe, waarbij strech materiaal wordt toegepast. Omdat het lichaam tijdens yogaoefeningen verschillende houdingen aanneemt zijn knoopjes, ritsen en zakken af te raden.

Ontdek onze collectie dames yogakleding en heren yoga kleding.

Yoga kledingmerken

In ons assortiment yogakleding hebben wij alleen de beste en de meest populaire yoga kledingmerken opgenomen. Ontdek alle yoga topkledingmerken:

Asquith London - Kismet - OGNX - Kamah - Yogamasti - Breath of Fire - Natural Born Yogi - ToeSox - Choclo - Curare Yoga Wear - Kidneykaren - Yogistar - Schazad - Spirit of Om 

em_brand_01.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_03.jpg
em_brand_04.jpg
em_brand_05.jpg
em_brand_06.jpg
em_brand_02.jpg
em_brand_02.jpg 
em_brand_07.jpg
em_brand_08.jpg
em_brand_09.jpg