Stemvork Sonic OHM met activator

Stemvork Sonic OHM met activator

Stemvork Sonic OHM met activator
Stemvork Osteo OHM

Stemvork Osteo OHM

Stemvorken set OHM octaaf met activator

Stemvorken set OHM octaaf met activator

Stemvork Sonic OHM met activator

ARTIKELNUMMER
PH19009
€ 77,80
Levertijd: 3 werkdagen

De Sonic Ohm stemvork is een uitstekend werktuig voor klankgenezing, om het energieveld of de chakra's in evenwicht te brengen of voor het zuiveren van kristallen.

€ 77,80
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Sonic Ohm stemvork met activator pakket bestaat uit een OM-stemvork, een Activator om de stemvork op aan te slaan en een gebruiksaanwijzing (Engels).

De Ohm stemvorken kunnen effectief worden ingezet om de energie in de juiste trilling te brengen; ze worden veelal gebruikt door therapeuten die met lichaamsenergie werken, bijvoorbeeld bij het in evenwicht brengen van de chakra's.

De hoge frequentie van de stemvork werkt heel effectief om vastzittende energie weer te laten stromen, en om meer balans te brengen in de energiecentra.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stemvork Sonic OHM met activator
Uw waardering