Stemvork Mid OM

Stemvork Mid OM

Stemvork Mid OM
Stemvorken C & G

Stemvorken C & G

Stemvork Opbergtas

Stemvork Opbergtas

Stemvork Mid OM

ARTIKELNUMMER
PH19050
€ 25,00
Levertijd: 3 werkdagen

Stemvork OHM kan geslagen worden tegen een tafelblad of met de speciale activator.

Stemvork OHM:
Toepassing:
Yoga, meditatie, OHM therapie
Materiaal:
aluminium
€ 25,00
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Stemvork Mid-OM

Deze ‘Cosmic Ohm’ stemvork heeft een resonantie met de ‘universele Ohm-klank’. Deze toon staat in India aan de basis van alle klank en taal. Door herhaling van het OM kunnen we rustig blijven, emotioneel en mentaal, kunnen we hindernissen overwinnen en inzicht krijgen. Deze klank is er altijd. Onze ziel heeft dezelfde grondtoon.

  • Afmeting: 27 cm
  • Deze stemvork geeft een trilling van Cis (C#), in het middengebied van 136,10 Hz.
  • 'Ongewogen' stemvork.

Sinds mensenheugenis kregen mensen in India deze klank om op te mediteren, en kwam deze ook van-Zelf, van binnenuit als ze in contact kwamen met de hogere sferen. Deze stemvorken zijn opmerkelijk werkzaam bij meditatie, in verbinding komen met universele krachten, (innerlijk) reizen, en tijdens energiewerk door een healer. Effecten zijn ontspanning, verzachting, in balans en tot rust komen.

Ongewogen stemvorken hebben een minder fysieke vibratie, die subtieler resoneert als de schacht direct op het lichaam wordt gezet. De toon blijft niet zo lang doorklinken, maar is meer gericht en concreet. Ze zijn uitstekend te gebruiken voor een beter geestelijk en emotioneel evenwicht, een beter gezondheid en het bevorderen van spiritueel welzijn, en ook helpen ze bij het creeren van innerlijke harmonie en volkomenheid. Deze stemvorken worden rondom het lichaam geplaatst, of vlakbij de oren.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stemvork Mid OM
Uw waardering