Simhasana bank

Simhasana bank

Meditatiestoel Mandir model groot 4

Meditatiestoel Mandir XL

Backbender Viparita Dandasana

Backbender Viparita Dandasana

Simhasana bank

Nog 15 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
700291

Simsahana Bank om achterover te liggen, voor herstel van rugklachten of als therapeutische houding voor hartpatiënten.

Simsahana bank:
Toepassing:
yoga, therapeutische oefeningen
Materiaal:
hout
Maat:
62 x 32 x 30 cm
Gewicht:
circa 6 kg
Details:
consulteer voor gebruik van dit toestel eerst een medisch deskundige of ervaren docent.
€ 89,95
€ 89,95
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Simhasana bank

Simhasana Bench (Heart Bench) genoemd naar de Leeuwenhouding uit de yoga waarbij de borstkas komt vrij om ruim te ademen en de schouders kunnen los achterover hangen, waardoor er meer ruimte komt voor het hart. De Heart Bench lost stijfheid in de borstkas op en werkt bochelvorming tegen, door het naar binnen duwen van de wervels in de bovenrug. U kunt achterover leunen met het zitvlak op de vloer, of u kunt omgekeerd gaan liggen.

In deze stand, met de schouders op de vloer en het onderlichaam op de bank, gebeurt de sterkste rekking in de borstkas. Andersom is de sterkste rekking in de buikholte, waardoor de buikorganen worden gestimuleerd. Prettig bij het verlichten van menstruatiekrampen, verstoppingen en spanningen in de buik. De benen kunnen in verschillende posities worden neergelegd.

Elke houding beïnvloedt weer andere organen, heupbanden en beenspieren.

Advies: consulteer voor het gebruik van dit toestel voor houdingen en oefeningen, altijd eerst een medisch deskundige of ervaren docent om er zeker van te zijn dat u op de juiste manier oefent. Wat voor methode u ook toepast, begin langzaam en kortstondig, omdat het meestal tijd kost voor rugspieren om voldoende te ontspannen om baat te hebben bij de oefening. Onderzoek ook andere methoden van rugversterking en ontspanning, zoals yoga, of wandelen voordat u apparaten aanschaft.

Specificaties:

  • Wordt als bouwpakket geleverd, is makkelijk te monteren, met montage schema.
  • Benodigdheden: een accu boor / schroefmachine wordt aanbevolen.

Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Simhasana bank
Uw waardering