Omarm de wereld - Pema Chodron

Omarm de wereld - Pema Chodron

Omarm de wereld - Pema Chodron
Spirituele plekken in Nederland - Henk Ganzeboom

Spirituele plekken in Nederland - Henk Ganzeboom

Mandala - Robert Hartzema en Marjan Moller

Mandala - Robert Hartzema en Marjan Moller

Omarm de wereld - Pema Chodron

ARTIKELNUMMER
450392
€ 17,95
Levertijd: 3 werkdagen

Pema Chodron moedigt ons aan toch de rivier in te stappen; we kunnen zonder angst in het hier en nu leven, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

€ 17,95
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Omarm de wereld - Pema Chodron

Ons leven lijkt soms een kolkende, gevaarlijke rivier. De verleiding is groot om veilig op de oever te blijven, en een oppervlakkig leven te leiden. Pema Chadron moedigt ons aan toch de rivier in te stappen; we kunnen zonder angst in het hier en nu leven, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Als peilers in haar betoog gebruikt ze de drie boeddhistische geloftes: geen kwaad doen, zorg hebben voor elkaar, en de wereld omarmen zoals die is.

Wat blijkt: u hoeft u niet meer te verzetten tegen het chaotische, dynamische en uitdagende bestaan, maar kunt het juist ten volle omarmen. En met Chadrans heldere oefeningen uit dit boek verandert u voorgoed de manier waarop u de wereld ervaart. Pema Chodron is een Amerikaanse boeddhistische non. Ze geeft leiding aan de Gampo Abdij in Nova Scotia. Ze is een vooraanstaand leerlinge van de Tibetaanse leraar Ch. Trungpa Rinpoche.

Nederlands, 144 pagina's.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omarm de wereld - Pema Chodron
Uw waardering