Omarm de wereld - Pema Chodron

Omarm de wereld - Pema Chodron

Mediteren - Pema Chodron

Mediteren - Pema Chodron

Altruisme - Matthieu Ricard

Altruisme - Matthieu Ricard

Omarm de wereld - Pema Chodron

ARTIKELNUMMER
450392

Pema Chodron moedigt ons aan toch de rivier in te stappen; we kunnen zonder angst in het hier en nu leven, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

€ 17,95
Levertijd: 3 werkdagen

0

Laagste prijsgarantie
eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Omarm de wereld - Pema Chodron

Ons leven lijkt soms een kolkende, gevaarlijke rivier. De verleiding is groot om veilig op de oever te blijven, en een oppervlakkig leven te leiden. Pema Chadron moedigt ons aan toch de rivier in te stappen; we kunnen zonder angst in het hier en nu leven, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. Als peilers in haar betoog gebruikt ze de drie boeddhistische geloftes: geen kwaad doen, zorg hebben voor elkaar, en de wereld omarmen zoals die is.

Wat blijkt: u hoeft u niet meer te verzetten tegen het chaotische, dynamische en uitdagende bestaan, maar kunt het juist ten volle omarmen. En met Chadrans heldere oefeningen uit dit boek verandert u voorgoed de manier waarop u de wereld ervaart. Pema Chodron is een Amerikaanse boeddhistische non. Ze geeft leiding aan de Gampo Abdij in Nova Scotia. Ze is een vooraanstaand leerlinge van de Tibetaanse leraar Ch. Trungpa Rinpoche.

Nederlands, 144 pagina's.


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Yogini is een webwinkel waarvoor PostNL de verzending verzorgt. Elke order, mits voorradig en wanneer uw betaling compleet is afgerond, wordt dezelfde dag verzonden. 

Bij elk product staat vermeld wanneer uw order wordt verzonden. Wanneer het product in verschillende kleuren of maten verkrijgbaar is, staat de verzenddatum vermeld bij de door u gekozen kleur of maat.

Orders worden verzonden per pakket / doos:

  • De pakketten worden voorzien van een Track en Tracé code, die u per mail wordt toegezonden.
  • De verzendkosten worden, door het systeem, automatisch berekend.

Binnen Yogini trachten wij zo ecologish en duurzaam mogelijk te werken. Wij bieden daarom geen Eénuurservice aan, de pakketten worden verzonden in een zo passend mogelijk duurzame verpakking om het verzendvolume te verkleinen en wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Verzendkosten binnen Nederland:

  • 1 kg t/m 30 kg. € 4,95
  • 30 kg t/m 60 kg. € 9,95

Voor verzending naar het buitenland: verzendkosten buitenland

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Omarm de wereld - Pema Chodron
Uw waardering