Holy Mandala Stencil / Sjabloon

Holy Mandala Stencil / Sjabloon

Holy Mandala Stencil / Sjabloon
Yoga Mandala Stencil / Sjabloon

Yoga Mandala Stencil / Sjabloon

Holy Mandala Stencil / Sjabloon

ARTIKELNUMMER
914300
€ 89,95
Aanvullende info
Besteld voor 17:00: vandaag verzonden (maandag t/m vrijdag)
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Geef je leefruimte, yoga of meditatieruimte jouw speciale vibe met deze Holy Mandala.

Holy Mandala Stencil
Toepassing:
muur, raam, meubel en vloerdecoratie
Materiaal:
duurzaam plastic
Afmeting:
184 x 184 cm

Holy Mandala Stencil

Geef je huis, yoga of meditatieruimte jouw speciale vibe met deze Holy Mandala. De Holy Mandala sjabloon is herbruikbaar, sterk en geeft een mooi eindresultaat. Plaats de Holy Mandala op de muur, op het terras, op een raam, op een tafel of op het plafond. De mogelijkheden zijn eindeloos.

GEBRUIK

Hoe ga je aan de slag met Mandala Stencils? Het is heel simpel! Hieronder leggen we je het stap voor stap uit. Iedereen, dus ook jij, kan dit!

Voorbereiding
Leg de volgende spullen klaar:

  • gladde schuimroller
  • muurverf (op water basis) of krijtverf
  • afplaktape of spuitlijm
  • verfbakje om in uit te rollen
  • doekje

Aan de slag
Als alle spullen zijn klaargelegd en je hebt een mooie plek uitgekozen dan kun je beginnen:

1. Haal je mandala sjabloon uit de verpakkingsdoos en leg deze plat neer. Is de sjabloon niet plat genoeg, leg er dan even een paar boeken op.
2. Maak de gewenste ondergrond stofvrij en goed schoon.
3. Plak het sjabloon met de tape vast op de plek waar je de mandala wilt, of spuit de achterkant in met spuitlijm. Let op: Zorg bij de Holy Mandala ervoor dat het eerste deel goed waterpas is, of meet het met een meetlint na.
4. Rol de roller met verf goed uit in het verfbakje zodat er geen verf meer vanaf druipt. Druk tijdens het aanbrengen niet te hard op de roller, en rol niet over de rand van het sjabloon heen!

Variatietips
Wil je een vaag effect dan rol je een keer over de mandala. Als je de mandala goed duidelijk wilt hebben dan rol je twee keer. Nadat je de eerste laag hebt gerold dan laat je deze eerst 10 minuten drogen en daarna rol je nog een keer. Wacht vervolgens werderom 10 minuten en haal dan het mandala stencil van de ondergrond af.

Let op:
Bij de Holy, Yoga en Mystery Mandala wacht je altijd 10 minuten zodat de verf droog is alvorens je verder gaat met de volgende helft. Plaats de mandala over de stip en de druppel die je al gedaan hebt zodat de mandala precies aansluit!


Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Holy Mandala Stencil / Sjabloon
Uw waardering