Holisan Hridayur

Holisan Hridayur

Holisan Himalaya Herbolax

Holisan Himalaya Herbolax

Holisan Kanug

Holisan Kanug

Holisan Hridayur

Nog 3 beschikbaar
ARTIKELNUMMER
300685

Holisan Hridayur heeft verkoelende effecten en een gunstige invloed op de bloeddruk en zenuwstelsel.

€ 18,55
Aanvullende info
€ 18,55
Laagste prijsgarantie
Eenvoudig retourneren met bedenktijd van 90 dagen
Yogini heeft vanaf 2006 meer dan 100.000 tevreden klanten
Duurzame producten van topkwaliteit

Holisan Hridayur

Holisan Hridayur is een complexpreparaat met een unieke combinatie van kruiden met een gunstige invloed op het hart en de bloedsomloop, en dan met name op de bloeddruk.

De kruiden Valeriana wallichii en Centella asiatica balanceren lichaam en geest en kalmeren het autonome zenuwstelsel. Terminalia arjuna is goed voor het hart en de bloedvaten en heeft daarmee een gunstige invloed op de bloeddruk. Trifala ondersteunt de waterhuishouding en is goed voor de nierfunctie, het hart en de bloedvaten. Asparagus racemosus draagt bij aan een goede opbouw van de weefsels van het vaatstelsel. Phyllanthus niruri en Trifala zijn bekende 'rasayana's' (verjongende kruiden) voor de bloedcirculatie.

  • Inhoud: 60 capsules
  • Merk: Holisan
  • Voor het behoud van een normale bloeddruk engoed voor hart en bloedvaten.

Algemene gebruiksaanwijzing: 2 maal daags 1 capsule.

Een verpakking Holisan Hridayur bevat 60 plantaardige capsules.

Ingrediënten: Crataegus oxyacantha extract, Terminalia arjuna extract, Valeriana wallichii extract, Aziatische waternavel (Centella asiatica) extract, Aziatische asperge (Asparagus racemosus) extract, Emblica offcinalis extract, Terminalia belerica extract, Terminalia chebula extract, Hibiscus rosa-sinensis extract en Phyllanthus niruri extract.

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter en bij twijfel raadpleeg uw arts. Het gebruik van kruidenpreparaten / voedingssupplementen, is op eigen verantwoording. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Holisan

Share on Facebook
Pin it
Tweet this

Alle verzendingen voor Yogini worden door PostNL bezorgd. Mits bestellingen voorradig, betaald en besteld zijn op maandag t/m vrijdag vóór 17.00 uur worden deze dezelfde dag verstuurd. Bij alle producten staat vermeld of deze voorradig zijn. Indien een product in verschillende kleuren of maten leverbaar is, dan wordt de verzenddatum vermeld bij de kleur of maat.

Bij Yogini proberen wij zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Daarom bieden wij geen Express bezorging ofwel dezelfde dag bezorgd optie aan en worden pakketten in een zo duurzaam mogelijke verpakking verstuurd om het verzendvolume te beperken. Wij gebruiken zoveel mogelijk recyclebaar verpakkingsmateriaal.

Opmerking: Gelet op het milieu worden bestellingen die uit meerdere producten bestaan standaard verzonden als deze compleet zijn, uitzonderingen zijn bespreekbaar. Indien deellevering is gewenst, dan berekenen wij extra verzendkosten voor aparte verzending.

Verzendkosten worden automatisch door ons systeem berekend.

Bestellingen worden per pakket tot maximaal 23 kilo verzonden. De verzendkosten hiervoor binnen Nederland, Duitsland en België zijn als volgt:

Nederland:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 6,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Duitsland en België:
Verzendkosten van bestellingen tot € 15,00 bedragen € 7,95
Verzendkosten van bestellingen boven € 15,00 bedragen € 4,95.

Voor verzending naar overige landen: verzendkosten Buitenland.

Informatie over leveringstermijn.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Holisan Hridayur
Uw waardering